İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Milan İddaa Tahmini 01.09.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde iki ezeli rakip Roma ile Milan, Olimpico Stadı’nda kozlarını paylaşıyor. 3. hafta mücadelesi 1 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Roma galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.20, Milan galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Bets0 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarında ise Karşılıklı Gol Var seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

Roma’dan Lukaku Hamlesi

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlamadan önce transfer dönemine yaptığı hamlelerle damga vuran Roma, sezonun başlamasıyla birlikte sahada aynı etkiyi gösteremedi. Jose Mourinho ve öğrencileri, ilk 2 haftalık fikstürü 1 puanla geride bıraktı. Transfer döneminde Leandro Paredes, Renato Sanches, Evn Ndicka, Hossem Aouar, Rasmus Kristensen ve Sardar Azmoun’u kadrosuna katan ev sahibi, yeni transferleriyle önce Salernitana karşısında 2-2’lik beraberliğe razı geldi, ardından Hellas Verona karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Roma cephesinde son olarak takıma katılan isim tecrübeli golcü Romelu Lukaku oldu. Belçikalı golcü takıma kiralık olarak katılırken, ev sahibinde teknik adamın elini fazlasıyla güçlendirdi. Sezonun ilk galibiyetini Milan derbisinde almak isteyen Roma, artık kadro kalitesini sahaya yansıtmak istiyor.

Milan Fırtına Gibi Başladı

Christian Pulisic ve Olivier Giroud işbirliği yeni sezonda Milan’ı galibiyetlere taşıyor. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran Milan, iddiasını ilk 2 haftada sergilediği futbol ve aldığı galibiyetlerle ispatladı. Açılışı Bologna deplasmanında 2-0’lık galibiyetle yapan Pioli’nin öğrencileri, Torino karşısında ise geçtiğimiz hafta 4-1’lik galibiyete imza attı. Pulisic yeni kariyerine 2 golle başlarken, Giroud ise 2 gol, 1 asistle sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. 180 dakika sonunda rakip fileleri 6 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, hücum hattıyla rakiplerine adeta korku salıyor. 7 yeni transferin konuk ekibe çok fazla şey kattığını söyleyelim. Milan yeni sezondaki başarısını derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. Konuk ekip bu sezonki en zorlu sınavını vermeye hazırlanıyor.

Roma – Milan Maç Bilgileri

Roma – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Tammy Abraham ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları devam ediyor. Milan cephesinde ise Ismael Bennacer’in sakatlığı bulunuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Evan Ndicka, Leonardo Spinazzola, Roger, Leandro Paredes, Houssem Aouar, Nicola Zalewski, Renato Sanches, Ola Solbakken, Stephan El Shaarawy.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Pulisic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

Roma ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Ev sahibi harika bir kadro kurmasına rağmen, henüz sahada etkili olamadı. Milan ise yeni transferleriyle sezon harika başladı. Sezonun ilk derbi sınavını kazanmak isteyen Roma ve Milan, bu zorlu mücadelede galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan galibiyetlerine derbide devam etti. Roma karşısında kazanmaya devam eden Milan, sezona harika bir başlangıç yaptı. Roma ise iç sahada mücadeleyi 10 kişi tamamlarken, skor üretmesine rağmen mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.