Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Rennes Maç Tahmini 02.09.2023

2 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in 4. hafta mücadelesinde, Brest ile Rennes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT.

intobet, Brest galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.70, Rennes galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Brest Marsilya Engeline Takıldı

Brest cephesinde galibiyet serisi Marsilya deplasmanında son buldu. Geçen sezon takımı göreve geldikten sonra ligde tutmayı başaran Eric Serge Roy yönetiminde yoluna devam eden ev sahibi, ilk 2 haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, önce Lens ardından Le Havre karşısında galip geldi. 2 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başaran Brest cephesinde, Romain Del Castillo sezona harika bir giriş yaptı ve 3 hafta sonunda maç başına 1 gol ortalamasıyla oynadı. Ev sahibi bildiğimiz gibi yeni sezon öncesi 5 yeni transferle kadrosunu güçlendirmişti. Yeni transferlerle sezona harika başlayan Brest, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Marsilya deplasmanında bir türlü fırsatları değerlendiremeyince, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Gole çok yaklaşan ev sahibi, golü getirecek son vuruşu bir türlü yapamadı. İlk 3 haftada iyi bir futbol sergileyen Brest, galibiyetlerine Rennes karşısında geri dönmek istiyor.

Rennes Galibiyeti Kaçırdı

Fransa Ligue 1’de yeni sezonun en iyi başlangıcını yapan Rennes, Metz karşısında aldığı 5-1’lik galibiyetle ilk haftaya damga vurdu. Bruno Genesio’nun öğrencileri, 2 haftadır aynı etkili oyunu ortaya koymasına karşın, önce Lens ardından Le Havre karşısında 1’er puanla yetindi. 2 haftadır rakiplerine karşı üstün bir oyun sergilemesine karşın, yakaladığı net fırsatları değerlendirmeyi başaramayan konuk ekip, puan kayıplarına rağmen yoluna namağlup devam etmeyi başarıyor. Geçtiğimiz hafta Le Have’ye karşı ilk 24 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Rennes, fişi bir türlü çekemedi. İlk yarı boyunca son vuruşları bir türlü yapamayan ve farkı açamayan ekip, skor 2-2’ye geldikten sonra da, fırsatlar yakalarken yine aynı sorunu yaşadı. Yeni sezonda pozisyon üretmekte hiç zorlanmayan ancak son vuruşlarda bir türlü aradığı etkiyi bulamayan Rennes, bu hafta Brest deplasmanında aynı hatayı yapmak istemiyor. Konuk ekipte hedef 3 puan.

Brest – Rennes Maç Bilgileri

Brest – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest cephesinde Mathias Pereira Lage’nin sakatlığı devam ediyor. Rennes takımında ise Martin Terrier saktlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Jonas Martin, Bradley Locko, Lilian Brassier, Romain Del Castillo, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Jonas Martin, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Lorenz Assignon, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezonun formda takımları arasında yer alan Brest ile Rennes, galibiyet için sahaya çıkıyor. İlk 3 haftada ligin en fazla pozisyon üreten takımları arasında yer alan tarafların mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. Hücum hattında etkili iki takımında, 90 dakika sonunda fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1 sahnesinde taraflar haftayı 1’er puanla kapattı. İki takımda 90 dakika boyunca gol fırsatlarını değerlendiremezken, beklediğimiz hücum etkisini gösteremedi.