sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.09.2023

3 Eylül Pazar akşamı Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi kapsamında sahne alacak olan 3 müsabakayı, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Union Berlin – Leipzig: İY 0, 1.91 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; Union Berlin sahasında Leipzig’i konuk edecek. Almanya Bundesliga 3. hafta mücadelesi, 3 Eylül Pazar akşamı Türkyie saati ile 18:30’da sahne alırken, futbol severler mücadeleyi beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilecek. Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftaya Union Berlin damga vurdu. Urs Fischer ve öğrencileri, sezonun en iyi başlangıcına imza atarken, liderlik koltuğuna oturdu. Geçen sezon Bundesliga performansıyla dikkat çeken Union Berlin, sezon sona erdiğinde 4. sırada yer aldı ve bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı. Transfer döneminde Robin Gosens, Diego Leite, Kevin Volland ve Tousart gibi önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi başaran ev sahibi, ilk hafta evinde konuk ettiği Mainz 05 karşısında 4-1’lik galibiyete imza atarken, geçtiğimiz hafta aynı skorla Darmstadt 98’i deplasmanda mağlup etti. 2 haftada 8 kez rakip fileleri havalandıran Union Berlin, hücum performansıyla yeni sezonda dikkat çekiyor. Yeni sezonu Almanya Süper Kupa şampiyonluğuyla açan Leipzig, Almanya Bundesliga serüvenine ise mağlubiyetle başlarken, ilk liG galibiyetini geçtiğimiz hafta iç sahada aldı. Transfer döneminde Lois Openda, Nicolas Seiwald, Benjamin Sesko, El Chadaille Bitshiabu, Castello Lukeba ve Baumgartner gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Leipzig, şampiyonluk yarışı için iddialı bir kadro kurdu. Bayern Münih zaferiyle sezonu açan Leipzig, 3-0’lık net galibiyetin ardından Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda 3-2’lik skorla kaybetti. Ezeli rakibi karşısında yaptığı hatayı geçtiğimiz hafta iç sahada konuk eden Leipzig, Stuttgart engelini 5-1’lik galibiyetle geçti. Marco Rose ve öğrencileri, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, sezona harika başlangıçlar yapan Union Berlin ile Leipzig karşı karşıya gelecek. İki takımında zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

Empoli – Juventus: MS 2, 1.46 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 3. haftası kapsamında, Empoli evinde Juventus’u konuk edecek. 3 Eylül Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona 17 yeni transferler giren Empoli, sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde değiştiren ev sahibi, yeni transferleriyle ilk 2 haftadan gol ve galibiyet çıkaramadı. Paolo Zanetti ve öğrencileri, ilk hafta Hellas Verona’ya karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyet yaşarken, geçtiğimiz hafta ise konuk olduğu Monza deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk 2 hafta ender gol pozisyonları bulan, bu pozisyonları ise son derece kötü sonlandıran Empoli, yeni transferleriyle yeni sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Kötü gidişatın sinyallerini hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar vermişti. Yeni sezon öncesi Manuel Locatelli, Moise Kean, Timothy Weah, Arkadiusz Milik, Facundo Gonzalez’i transfer eden Juventus, ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. Konuk ekip son 3 sezonda şampiyonluğu ezeli rakiplerine kaptırırken, özellikle geçen sezon federasyon tarafından verilen cezalarla zor günler geçirdi. Yeni sezonda Konferans Ligi’nden men edilen ve lige odaklanan konuk ekip, açılışı Udinese deplasmanında harika bir galibiyetle yaptı. İlk maçtan 3-0’lık galibiyetle çıkan Juventus, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Bologna ile 1-1 berabere kaldı. Sezona iyi başlayan Dusan Vlahovic ilk 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başardı ve iyi performansıyla dikkat çekti. Konuk ekip bu hafta Empoli karşısında kazanarak, milli araya moralli girmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğa odaklanan Juventus, ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. Sezona mağlubiyetsiz başlayan JUVE, bu hafta Empoli deplasmanından galibiyetle çıkarak, milli araya moralli girecektir.

İnter – Fiorentina: MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; 3 Eylül Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde bizleri bekleyen derbi mücadelesinde, 2’de 2 yapan İnter’in iç sahada rakibi Fiorentina. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan İnter, 2’de 2 yapmasının yanı sıra, savunma ve hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekti. . Simone Inzaghi ve öğrencileri, Monza ve Cagliari karşısında net galibiyetlere aldı. İlk 2 haftaya damga vuran isim 3 golle Lautaro Martinez oldu. Arjantinli golcü sezona fırtına gibi başlarken, Edin Dzeko’nun yokluğunu aratamadı. Benjamin Pavard, Kristjan Asllani, Yann Bisseck ve Yann Sommer takviyeleriyle yeni sezon için müthiş bir kadro kuran İnter, transfer döneminde gösterdiği etkiyi sahaya taşıdı. Milli araya galibiyet serisiyle girmek isteyen ev sahibi, bu hafta ezeli rakibi Fiorentina’yı sahasında konuk edecek. Geçen sezon ligde 2 maçtan 3 puan aldığı, İtalya Süper Kupa finalinde ise mağlup ettikleri Fiorentina karşısında favoriler. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta mağlubiyete yer vermeyen Fiorentina, açılışı 4 puanla yaptı. Konuk ekip ilk haftaya damga vuran takımlar arasında yer alırken, Udinese deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü. İkinci hafta iç sahada konuk ettikleri Lecce karşısında ise 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldılar. Ligde mağlubiyete yer vermeyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, UEFA Avrupa Konfernas Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise mağlup olduğu Rapid Wien’e karşı iç sahada kazanarak, geride bıraktığımız hafta adını Konferans Ligi gruplarına yazdırdı. Son finalist hata yapmadı ve bir kez daha turnuvada boy gösterecek. Nicolas Gonzalez yeni sezona yaptığı etkili başlangıçla dikkat çekerken, Fiorentina cephesinde oyunu yönlendiren isim oldu. Konuk ekip ligde yenilmezlik serisini İnter’e karşı sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde gözünü şampiyonluğa diken İnter, yeni sezon öncesi yaptığı transfer hamleleriyle dikkat çekerken, etkisini ilk 2 haftada sahada gösterdi ve rahat galibiyetlere imza attı. İnter galibiyetlerine ezeli rakibi Fiorentina karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.07

intobet Bahis Oranı: 6.21