İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Mallorca İddaa Tahmini 16.09.2023

İspanya La Liga’da bu hafta Celta Vigo evinde, Mallorca karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Celta Vigo ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Celta Vigo kazanır 2.08, beraberlik 3.30, Mallorca kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış. 

Celta Vigo Deplasmanda Kazandı

Celta Vigo, La Liga’da 3 maçlık aranın ardından kazanmayı başardı. Yeni hocası Rafael Benitez yönetiminde ilk galibiyetini Almeria deplasmanında aldılar. Rakibini 3-2 ile geçmeyi başaran Celta Vigo, puanını 4’e yükseltti. Bu hafta sonu ise Balaidos’da Mallorca’yı konuk edecekler. Celta Vigo’nun henüz taraftarı önünde puan alamadığını da belirtelim. İç sahada Real Madrid ve Osasuna’ya kaybettiler. Üstelik gol de atamadılar. Bu hafta Mallorca’yı konuk edecek Celta Vigo’da eksik bulunmuyor.

Mallorca İlk Galibiyetini Arıyor

Mallorca La Liga’da henüz galibiyet almayı başaramadı. Geride kalan 4 haftada sadece 2 puanları var. 2 puanı da Las Palmas ve Athletic Bilbao beraberlikleri ile aldıklarını belirtelim. Milli maç arasından önceki hafta Athletic Bilbao’yu konuk ettiler ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. İlk 4 haftada beklentileri karşılayamayan Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta Balaidos’da Celta Vigo’nun konuğu olacak. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Celta Vigo – Mallorca Maç Bilgileri

Celta Vigo – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Celta Vigo milli araya galibiyet ile girmişti. Konuk oldukları Almeria deplasmanında 3-2 kazandılar ve sezonun ilk galibiyetini aldılar. La Liga’da bu sezon ilk kez kazanan Celta Vigo, Rafa Benitez yönetiminde de ilk galibiyetini aldı. Mallorca’da ise moraller bozuk. La Liga’da 4 hafta geride kaldı ve henüz galibiyet almayı başaramadılar. Mallorca’nın bu hafta işi yine zor. Balaidos’da Celta Vigo’dan galibiyet bekliyorum. Mallorca karşısında kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca tek golle 3 puanı aldı. Balaidos’da Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.