Everton Arsenal İddaa Tahmini 17.09.2023

İngiltere Premier Lig’de sezona iyi başlayan Arsenal deplasmanda, Everton’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Everton ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 6.10, beraberlik 4.60, Arsenal kazanır ise 1.55 olarak açıklanmış.

Everton Düşme Hattında 

Everton Premier Lig’de henüz galibiyet ile tanışamadı. Milli maç arasından önceki hafta sonu Bramall Lane’de Sheffield United’a konuk olan Everton, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve 1 puana razı oldular. İlk 4 hafta sonunda sadece 1 puan alabilen Sean Dyche’ın ekibinin düşme hattında yer aldığını belirtelim. Everton bu hafta sonu ise Goodison Park’da Arsenal ile karşılaşacak. Maç öncesinde Everton’da Seamus Coleman, Vitaliy Mykolenko ve Dele Alli’nin sakatlıkları sürüyor. 

Arsenal 4 Maçtır Kaybetmiyor 

Arsenal yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Premier Lig’de 4 hafta geride kaldı ve Mikel Arteta’nın öğrencileri topladığı 10 puan ile zirve takibini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta sonu Emirates’de konuk ettikleri Manchester United’ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Declan Rice, attığı golle Arsenal’ı öne geçirmiş ve kariyerinde Arsenal forması ile ilk golünü kaydetmişti. Bu hafta ise Arsenal, Goodison Park’da Everton’a konuk olacak. Maç öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber, Thomas Partey ve Mohamed Elneny sakat olan isimler. 

Everton – Arsenal Maç Bilgileri

Everton – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Seamus Coleman, Vitaliy Mykolenko ve Dele Alli’nin sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Jurrien Timber, Thomas Partey ve Mohamed Elneny sakat olan isimler. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Ashley Young, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Alex Iwobi, Abdoulaye Doucoure, Beto

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Everton, yeni sezona son derece kötü başladı. İlk 4 haftada sadece 1 puan alabildiler ve düşme hattındalar. Arsenal ise çıkışını devam ettiriyor. İlk 4 haftada 10 puan toplayan Arsenal, lider Manchester City’nin takibini sürdürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Manchester United’ı 3-1 ile geçtiler. Bu hafta Everton deplasmanında da favoriler. Arsenal kazanır ve çıkışını devam ettirir. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal tek golle kazandı. Everton’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler.