İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Sassuolo Maç Tahmini 17.09.2023

17 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serier A Ligi 4. hafta mücadelesinde, Frosinone‘nin evinde rakibi Sassuolo. Karşılaşmanın yayın ekranı ise S Sport Plus.

Bets10, Frosinone galibiyetine 2.78, beraberliğe 3.55, Sassuolo galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Frosinone Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Frosinone, ilk 3 haftalık fikstürde sadece son şampiyon Napoli’ye galibiyet şansı verdi. Lige yükselmesinin ardından yep yeni bir kadro kuran ev sahibi, transfer döneminde 22 isimle anlaşma sağladı. 10 oyuncuyu kiralık olarak takıma katılmasına karşın, ilk haftalarda takıma çabuk adapte olduklarını söyleyelim. İç sahada yaşanan 3-1’lik Napoli mağlubiyetinin ardından, Atalanta karşısında 2-1’lik skorla kazanıp, Udinese ile deplasmanda golsüz berabere kaldılar. 3 haftanın 2’sinde skor üretmeyi başaran Frosinone, milli araya moralli girdi. Milli ara dönüşü sahasında Sassuolo’yu konuk edecek olan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, iç sahada kazanmaya devam etmek istiyor.

Sassuolo’yu Umutlandıran Galibiyet

Milli ara dönüşünde Frosinone deplasmanın konuk olacak olan Sassuolo, yeni sezonun ilk galibiyetiyle umutlandı. İlk 2 haftada kalesini tam 4 gole kapatmayı başaramayan ve skor üretemeyen Alessio Dionisi’nin öğrencileri, Atalanta ve Napoli karşısında 2-0’lık mağlubiyetler aldı. Ligin en zayıf halkaları arasına girmekten kurtulmayan Sassuolo, sezonun ilk galibiyetini ise taraftarı önünde konuk ettiği Hellas Verona karşısında aldı. 3-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdıran Alessio Dionisi ve öğrencileri, 180 dakikada skor üretmeyi başaramazken, son 90 dakikada fileleri 3 kez havalandırdı. Domenico Berardi karşılaşmaya 2 golle damga vururken, konuk ekibin gol sorunun çözen isimler arasında yer aldı. Milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek isteyen Sassuolo, ligin yeni temsilcilerinde Frosinone ile karşılaşacak.

Frosinone – Sassuolo Maç Bilgileri

Empoli – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone’de Karlo Lulic’in sakatlığı bulunuyor. Sassuolo’da ise Agustin Alvarez’in sakatlığı devam ediyor. Maxime Lopez ise kart cezalısı.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Przemyslaw Szyminski, Riccardo Marchizza, Anthony Oyono, Luca Mazzitelli, Harroui, Brescianini, Luca Garritano, Borelli, Jaime Baez.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi yükselişe geçen Frosinone ile Sassuolo, milli ara sonrasında kozlarını paylaşacak. İki takımında galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam yarım düzine gol izlediğimiz mücadelede, Frosinone milli aradan harika bir geri dönüş yaptı. Ev sahibi 4 golle kazanırken, rakibine ise 2 gol şansı verdi. Mücadelede karşılıklı goller atıldı.