UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

FC Sheriff Roma İddaa Tahmini 21.09.2023

UEFA Avrupa Ligi‘nde yeni sezon heyecanı başlarken, 21 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak mücadelede, FC Sheriff ile Roma karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu.

intobet, Roma galibiyetine 7.10, beraberliğe 4.25, Roma galibiyetine ise 1.52 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.78, beraberliğe 3.73, konuk ekibe ise 1.32 oran veriyor.

FC Sheriff İç Sahada Namağlup

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda mücadele edecek olan FC Sheriff, ilk sınavını iç sahada son finalist Roma’ya karşı verecek. Kağıt üzerinde liderliğin favorisi olarak gösterilen Roma karşısında, iyi bir başlangıç yapmak istiyorlar. Victor Mihailov ve öğrencileri, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerini geçmeyi başaramamış ve rotasını Avrupa sahnesine çevirerek, önce BATE Borisov ardından KL Klaksvik’i eleyerek, adını gruplara yazdırdı. Moldova Ulusal Ligi’nde ise ilk 5 haftayı 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Sadece Milsami deplasmanında mağlubiyet yaşayan FC Sheriff, 3 kulvarda birden çıktığı tüm iç saha maçlarında namağlup bir performans grafiği sergiledi. Taraftarı önünde harika bir performans sergileyen ev sahibi, bu seriyi Roma karşısında sürdürmek istiyor.

Roma Kabustan Uyandı

Jose Mourinho önderliğinde UEFA Konferans Ligi şampiyonluğunun ardından geçen sezon UEFA Avrupa Ligi finalinde izlediğimiz Roma, şampiyonluğu Sevilla’ya kaptırdı. Yeni sezonda Leandro Paredes, Rasmus Kristensen, Houssem Aouar, Evan Ndicka, Romelu Lukaku  ve Renato Sanches transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. İddialı bir kadro kurmasın rağmen, milli araya kadar İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına engel olamadılar. İlk hafta Salernitana karşısında alınan beraberliğin ardından, Hellas Verona ve Milan karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadılar. Konuk ekip milli ara dönüşü kabustan uyanırken, evinde ağırladığı Empoli karşısında 7-0’lık galibiyetle dikkatleri üzerine çekti. Bu sezonki en iyi performansını sergileyen Roma, galibiyetlerine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyor. Güçlü kadrosu ve son hafta performansıyla, Roma’nın güven vermeye başladığını söyleyelim.

FC Sheriff – Roma Maç Bilgileri

FC Sheriff – Maccabi Haifa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Andris Treimanis. Mücadele Sheriff Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

FC Sheriff cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Roma takımında Marash Kumbulla ve Tammy Abraham’ın sakatlıkları devam ediyor.

FC Sheriff’in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Maksim Koval, Didier Bueno, Munashe Garananga, Armel Junior Zohouri, Joao Paulo Fernandes, Mohamed Amine Talal, Konstantinos Apostolakis, Jerome Ngom Mbekeli, Moussa Kyabou, Tavor Angola, Henrique Luvannor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Evan Ndicka, Leonardo Spinazzola, Roger, Leandro Paredes, Houssem Aouar, Nicola Zalewski, Renato Sanches, Ola Solbakken, Lukaku.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti Roma, İtalya Serie A Ligi’nde sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken, teselliyi milli ara dönüşünde buldu. Toparlanma sinyalleri veren Roma, galibiyetlerine UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğu geçen sezon finalde kaybeden Roma, Jose Mourinho önderliğinde Avrupa serüvenine bir kez daha etkili başladı. FC Sheriff deplasmanından galibiyetle çıkan Roma, bizleri yanıltmadı.