UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Rakow İddaa Tahmini 21.09.2023

21 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Atalanta ile Rakow kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN plaftormu.

Bergamo Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Atalanta galibiyetine 1.28, beraberliğe 6.20, Rakow galibiyetine ise 11.50 oran belirlemiş durumda.

Atalanta Deplasmanda Etkisiz Kaldı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, milli ara dönüşü gol düellosundan eli boş ayrıldı. Fiorentina deplasmanına konuk olan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği mücadelede 2-1 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başarırken, savunmada bireysel hatalar devam edince, mağlubiyetten kurtulamadılar. Dış sahada üst üste 2. yenilgisini yaşayan Atalanta, bu sezon deplasmanda zor günler geçiriyor. İç sahada ise sezon etkili başladıklarını söyleyelim. 4 puanı 6 puanla geride bırakan ev sahibi, ilk haftalarda gol sorunu yaşamadı ve toplamda 8 kez fileleri havalandırmayı başardı. Kalesinde ise 5 gole engel olamayan ev sahibi, savunma hattında aynı etkiyi gösteremedi.

Rakow Sezona Etkili Başladı

Polonya Ekstraklasa Ligi’nde tarihinin ilk şampiyonluğunu yaşayan Rakow, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterdi. 1. Ön Eleme Turu’ndan itibaren harika bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan konuk ekip, Play Off Turu’nda Kopenhag engeline takıldı ve UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmek zorunda kaldı. Play Off Turu’na kadar harika bir performans sergileyen Dawid Szwarga’nın öğrencileri, aynı etkiyi Polonya Ekstraklasa Ligi’nde gösterdi. İlk 6 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Rakow, milli ara dönüşünde lig galibiyetlerine devam etti ve 3’te 3 yapmayı başardı. Avrupa sahnesinde de kazanmak isteyen konuk ekibin bu hafta rakibi Atalanta. Geçen sezondan başlayan sürprizlerine devam etmek istiyorlar.

Atalanta – Rakow Maç Bilgileri

Atalanta – Rakow Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Roi Reinshreiber. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Rakow cephesinde ise Ivi Lopez’in sakatlığı devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Berat Djimsiti, Ederson, Matteo Ruggeri, Mitchel Bakker, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Sead Kolasinac, Gianluca Scamacca.

Rakow’un 11’i Belli mi?

Rakow’un muhtemel kadrosu: Jakub Rajczykowski, Oskar Krzyzak, Bogdan Racovitan, Gustav Berggren, Szymon Czyz, Wiktor Dlugosz, Bartosz Nowak, Mateusz Wdowiak, Vladislavs Gutkovskis, Fabian Piasecki.

İddaa Tahmini

Atalanta yeni sezonda iç saha etkisiyle dikkat çekerken, milli ara dönüşünde aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor. Rakow ise geçen sezonki sürpriz şampiyonluğun ardından, yeni sezona da sürpriz bir başlangıç yaptı. İki takımında galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta, UEFA Avrupa Ligi serüvenine 3 puanla başladı. Ev sahibi Rakow karşısında 2 golle rakibine üstünlük kurarken, maç boyunca kalesinde gole geçit vermedi.