Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Galatasaray İddaa Tahmini 23.09.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir evinde, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından ekranlar geleceğini belirtelim.

Başakşehir ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 4.16, beraberlik 3.97, Galatasaray kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. Galatasaray kazanır seçeneğinin 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Başakşehir Deplasmanda Güldü

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sezonun ilk galibiyetini elde etti. Konuk oldukları İstanbulspor deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Başakşehir’e galibiyeti getiren goller ile Pelkas ve Figueiredo’dan geldi. Çağdaş Atan yönetiminde çıktığı ilk maçtan 3 puan almayı başaran Başakşehir, Galatasaray maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta sonu ise Başakşehir’i zor bir maç bekliyor. İç sahada Galatasaray’ı konuk edecekler ve sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor.

Galatasaray Pes Etmedi

Galatasaray, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisindeydi. Rams Park’da Kopenhag’ı konuk eden Sarı Kırmızılılar, rakibi ile 2-2 berabere kaldı ve gruba 1 puan ile giriş yaptı. Kopenhag karşısında 2-0 geriye düştükleri maçta rakibin 10 kişi kalmasıyla birlikte 2-2’yi bulan Galatasaray, gruptan çıkma umutlarını korudu. Süper Lig’de ise üst üste 3 maçtır da kazanıyorlar. Geçen hafta Samsunspor engelini 4-2 ile geçtiler. Bu hafta Başakşehir deplasmanına konuk olacak Galatasaray, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Galatasaray’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Başakşehir – Galatasaray Maç Bilgileri

Başakşehir – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Başakşehir geçen hafta İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile döndü. İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 ile geçtiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar. Galatasaray ise Samsunspor engelini 4-2 ile geçmişti. Galibiyet serisini 3 maça çıkarttılar ve lider Fenerbahçe’nin ardından 2. Sıradalar. Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Kopenhag ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0’dan dönen ve 1 puan alan Galatasaray moralli. Galatasaray, Başakşehir deplasmanında kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray galibiyet serisini devam ettirdi. Başakşehir deplasmanında 2-1 kazanarak üst üste 4. galibiyetini aldılar.