Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 23.09.2023

Trendyol Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan Pendikspor iç sahada, Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Pendikspor ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Pendikspor kazanır 2.85, beraberlik 3.48, Fatih Karagümrük kazanır ise 2.61 olarak açıklanmış.

Pendikspor’un Savunması Sorunlu

Pendikspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Adana Demirspor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de henüz galibiyet ile tanışamayan Osman Özköylü’nün öğrencileri bu hafta ise Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Üst üste 5 maçtır kalesini gole kapatamayan Pendikspor’un savunması güven vermiyor. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Alpaslan Öztürk’ün sakatlığı bulunuyor.

Fatih Karagümrük 3 Maçtır Kazanamıyor

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hatayspor ile yenişemedi. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Ligin 2. Haftasında Başakşehir deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından Fatih Karagümrük maç kazanamadı. Süper Lig’de geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler. Son 3 maçta da puan kaybı yaşayan Kırımızı Siyahlılar, bu hafta Pendikspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Salih Dursun cezalı.

Pendikspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Pendikspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Pendikspor’da Alpaslan Öztürk’ün sakatlığı bulunuyor. Fatih Karagümrük’de Salih Dursun cezalı.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Pendikspor’da galibiyet hasreti sürüyor. Geçen hafta Adana Demirspor’a konuk olan İstanbul ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de geride kalan 5 haftada henüz galibyiet alamadılar. Fatih Karagümrük’de üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Hatayspor ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta galibiyetleri yok. Artık reaksiyon göstereceklerini düşünüyorum. Serdar Dursun önderliğinde bu hafta kazanarak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.22

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.61

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…