İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Mallorca Bahis Tahmini 23.09.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca deplasmanda, Girona karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 15.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Girona ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 1.92, beraberlik 3.35, Mallorca kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Girona 4 Maçtır Kazanıyor 

Girona, La Liga’da galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 4-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. La Liga’da bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Girona’nın 13 puana sahip olduğunu belirtelim. Üst üste 4 maçtır da kazanan bir Girona izliyoruz. Lider Real Madrid’in takibini devam ettiren Girona, bu hafta sonu Montilivi’de Mallorca’yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları sürüyor. 

Mallorca Deplasmanda Kazandı 

Mallorca, La Liga’da sezonun ilk galibiyetini geçen hafta aldı. Celta Vigo deplasmanına konuk olan Javier Aguirre’nin öğrencileri rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Vedat Muriqi’nin attığı tek golle 3 puan almayı başaran Mallorca’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Montilivi’de Girona’nın konuğu olacaklar. Girona deplasmanında işleri zor ama yine de sürpriz peşindeler. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Girona – Mallorca Maç Bilgileri

Girona – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları sürüyor. Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Mallorca geçen hafta tek golle kazandı. Celta Vigo’yu deplasmanda 1-0 ile geçtiler ve La Liga’da sezonun ilk galibiyetini aldılar. Girona ise Los Carmanes’de Granada engelini 3-1 ile geçti. Bu sezon dikkat çekici sonuçlar almaya devam eden bir Girona var. Geride kalan 5 haftada 13 puan topladılar ve lider Real Madrid’in 2 puan gerisindeler. Girona maçın favorisi. Mallorca karşısında da kazanarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1 Oran 1.67

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona galibiyet serisini devam ettirdi. Montilivi’de konuk ettikleri Mallorca’yı 5-3 mağlup etmeyi başardılar.