Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Lorient Maç Tahmini 23.09.2023

beIN CONNECT ekranlarından 23 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 6. hafta mücadelesinde, Nantes ile Lorient karşı karşıya gelecek.

intobet, Nantes galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.40, Lorient galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72,. KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Nantes Aradan Galibiyetle Döndü

Nantes, Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezonun ilk galibiyetini 5. haftada Clermont’a karşı aldı. Geçen sezondan itibaren başlayan kötü gidişat, yeni sezonda teknik adam değişikliği ve transfer hamlelerine rağmen devam ederken, ilk 4 haftanın tamamında puan kaybettiler. İlk 2 haftada alınan Lille ve Toulouse mağlubiyetlerinin ardından, Monaco ve Marsilya’dan alınan 1’er puan, ev sahibini milli ara öncesinde umutlandırdı. Milli araya moralli giren Nantes, milli ara dönüşü hem ilk kez kalesini gole kapatmayı başardı hem de ilk galibiyetini aldı. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan Nantes, bu hafta iç sahada Lorient’i konuk edecek.

Lorient Direnç Gösterdi

Lorient milli ara dönüşünde lider Monaco’ya geçit vermedi. Regis Le Bris ve öğrencileri, rakibine karşı ilk dakikalarda yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü koruyamazken, 2-1 geriye düştüğü mücadelede mağlubiyetten son dakik golüyle kurtuldu. Tosin Aiyegun ve Romain Faivre’nin golleri Lorient’i mağlubiyetten kurtarırken, ligin en formda takımına karşı iyi bir direnç gösterdiler. İlk 5 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Lorient, yeni sezonda kolay maç kaybetmezken, maç kazanmakta ise zorlandı. Milli ara dönüşünde iyi bir futbol ortaya koyan Lorient, bu hafta Nantes deplasmanında kazanmak ve etkisini galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Nantes – Lorient Maç Bilgileri

Nantes – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Nathan Zeze, Alban Lafont ve Fabien Centonze’nin sakatlıkları devam ediyor. Lorient cephesinde Formose Mendy, Bonke Innocent, Ayman Kari, Quentin Boisgard ve Bamba Dieng’in sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Jean-Charles Castelletto, Ignatius Ganago, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Mostafa Mohamed.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Aiyegun Tosin, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezona istediği başlangıçları yapamayan Nantes ve Lorient,  milli ara dönüşünde ise iyi performanslar sergiledi. Etkisini sürdürmek isteyen iki takımın, bu hafta karşılıklı gollerle skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 3 puanı alan taraf Nantes oldu. Milli aradan galibiyetle dönen ev sahibi, kazanmaya 5 golle devam etti. Lorient ise deplasmanda mağlup olurken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.