İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Villarreal İddaa Tahmini 24.09.2023 

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Rayo Vallecano evinde, Villarreal’i ağırlayacak. Mücadele saat 17.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Rayo VallecanoVillarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.55, beraberlik 3.55, Villarreal kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano’dan 3 Puan 

Rayo Vallecano, La Liga’da 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Geçtiğimiz hafta Vallecas’da Alaves’i konuk eden Rayo Vallecano, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Atletico Madrid ve Real Betis mağlubiyetlerinini ardından moral bulan Francisco Rodriguez’in öğrencileri geride kalan 5 haftada 3. Galibiyetini elde etti. Bu hafta Vallecas’da konuk edecekleri Villarreal karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı bulunuyor. 

Villarreal Son Dakikada Kazandı 

Villarreal, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da konuk ettikleri Almeria’yı 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ederek moral buldular. Yeni hocası Pacheta yönetiminde de çıktıkları ilk maçta 3 puan sevinci yaşadıklarını belirtelim. La Liga’da bu sezon 2. Galibiyetini alan Villarreal, üst sıralara tırmanma hedefinde. Bu hafta sonu Vallecas’da Rayo Vallecano’nun konuğu olacaklar. Maç öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin sakat. Alfonso Pedraza’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Rayo Vallecano – Villarreal Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı bulunuyor. Villarreal’de Francis Coquelin sakat. Alfonso Pedraza’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Randy Nteka

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano geçen hafta iç sahada konuk ettiği Alaves’i 2 golle geçti. Vallecas’da rakibini 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. La Liga’da bu sezon 3. Galibiyetini alan Rayo Vallecano, bu hafta ise Villarreal’i konuk edecek. Villarreal 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçen hafta La Ceramica’da konuk ettikleri Almeria’yı 2 golle geçtiler. Pacheta yönetiminde de ilk galibiyetini aldıklarını belirtelim. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.