sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.09.2023

İddaa fikstüründe 28 Eylül Perşembe akşamı yer alan 3 güvendiğimiz müsabakayı, kupon olarak hazırladık. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Genoa – Roma: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftası kapsamında Genoa ile Roma karşı karşıya gelecek. 28 Eylğl Perşembe akşamı fikstüründe yer alan zorlu mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, geri döndüğü Serie A Ligi’nde zayıf halkalar arasına girdi. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Alberto Gilardino’nun öğrencileri, Torino ve Lecce deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönerken, iç sahada Napoli ile 2-2 berabere kaldı. Yeni sezonda sadece 2.  hafta Lazio’ya karşı galip gelen Genoa, geçtiğimiz hafta Lecce deplasmanından 10 kişiyle puan çıkaramadı. Maça daha iyi başlayan taraf ev sahibi olurken, gol ararken savunmada açıklar veren ekip, 36. dakikada 10 kişi kaldı. Skoru 83. dakikaya kadar koruyan Genoa, skoru daha fazla koruyamadı ve bir kez daha mağlup oldu. Bu hafta Roma karşısında puan kayıplarına son vermek istiyorlar. Milli ara dönüşünde üst üste galibiyetlere imza atan Roma, Avrupa yorgunu döndüğü İtalya Serie A Ligi’nde puan kaybından kurtulamadı. UEFA Konferans Ligi şampiyonluğunun ardından geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde finalist olan Jose Mourinho ve öğrencileri, yeni sezon için iddialı bir kadro kurdu. Yeni transferlerin takıma adapte olması zaman alırken, ilk 3 haftalık lig periyotundan puan kayıpları yaşandı. 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Roma, milli ara dönüşü iç sahada 7-0’lık Empoli galibiyetiyle güven tazelerken,  UEFA Avrupa Ligi’nde ise FC Sheriff’e karşı deplasmanda kazandı. Lige yorgun dönen konuk ekip, ezeli rakibi Torino’yu sahasında ağırladığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 3 maçında mağlubiyete yer vermeyen Roma, lig galibiyetlerine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftadan 1’er galibiyet çıkarabilen Genoa ve Roma, yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Galibiyetle toparlanmak isteyen taraflar, hafta içi fikstüründe karşı karşıya gelecek. Tarafların 3 puan mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Frosinone – Fiorentina: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 28 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Frosinone ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 5. haftasında Salernitana deplasmanına konuk olan Frosinone, ilk yarıda rakibine kurduğu baskından 1-0’lık üstünlükle çıkmayı başarırken, ikinci yarının hemen başında skoru koruyamadı ve mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Son hafta beraberliğiyle brilikte ligde yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde şuana kadar sadece son şampiyon Napoli’ye karşı kaybetti. İlk hafta mağlubiyetinin etkilerini üzerinden kısa sürede atmayı başaran Frosinone, ilk 5 haftanın 4’ünde skor üretmeyi başarırken, son 4 maçta tam 7 gol buldu. Ligin formda takımları arasında yer alan ev sahibi, bu hafta iç sahada Fiorentina’yı konuk edecek. Geçen sezon hem UEFA Avrupa Konferans Ligi hem de İtalya Kupası’nda şampiyonluğu finallerde rakiplerine kaptıran Fiorentina, yeni sezona Serie A Ligi’nde galibiyetle başlarken, Lecce beraberliği ve İnter mağlubiyetleriyle 2 haftada 5 puan kaybetti. Milli arada toparlanmaya başlayan konuk ekip, önce Atalanta’ya karşı 3-2’lik galibiyet, ardından geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetler almayı başardı. Ligde yeniden yükselişe geçen konuk ekip, UEFA Konferans Ligi’nde ise sezonu beraberlikle açtı. Genk deplasmanından 2-2’llik beraberlikle dönen Fiorentina, iki kulvarda birden iyi hücum performanslarıyla dikkat çekti. Ligde galibiyetlerine devam etmek isteyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, bu hafta Frosinone deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Frosinone ile son 2 haftadan galip çıkmayı başaran Fiorentina, karşı karşıya gelecek. İki formda takımında Serie A Ligi’nde gollerine devam edeceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

Monza – Bologna: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 28 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Bologna kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:30’da başlıyor. Monza’da puan kayıpları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, milli ara dönüşünde de kötü gidişata dur diyemedi. Raffaele Palladino önderliğinde ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybettiklerini söyleyelim. Sadece ligin en alt sırasında yer alan Empoli’ye karşı 3. haftada 2-0’lık galibiyete imza atan Monza, geri kalan 4 haftada ise İnter ve Atalanta’ya karşı kaybederken, Lecce ve Lazio ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta konu olduğu Lazio deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, son haftada dirençli bir futbol ortaya koydu ve toparlanma sinyalleri verdi. Bu hafta Bologna’ya karşı iç sahada puan kayıplarına son vermek istiyorlar. Bologna, İtalya Serie A Ligi’nin formda takımları arasında yer alıyor. Thiago Motta ve öğrencileri, sezon başlangıcını Milan mağlubiyetiyle yaparken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve son 4 haftada mağlubiyete yer vermedi. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, namağlup performansında 3 beraberlik, 1 galibiyete imza attı. Sadece Cagliri’ye karşı iç sahada galip gelen Bologna, Juventus, Hellas Verona ve Napoli karşısında ise 1’er puanla yetindi. Son 2 haftada Hellas Verona ve Napoli karşısında golsüz beraberliklere imza atan konuk ekip, iyi savunma performansıyla dikkat çekti. 5 hafta sonunda kalesinde sadece 4 gole izin veren ekip, rakip fileleri ise 3 kez havalandırdı. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan Bologna, bu hafta Monza karşısında namağlup performans grafiğini korumak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, bu sezon maç kazanmakta zorlanan Monza ile Bologna kozlarını paylaşacak. İki takımında hafta içi fikstüründe karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.23

Bets10 Bahis Oranı: 61.2