İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Girona Bahis Tahmini 27.09.2023

İspanya La Liga’da Çarşamba günü 5 maç var. Villarreal evinde, Girona ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Villarreal ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 2.30, beraberlik 3.70, Girona kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Villarreal Üstünlüğünü Koruyamadı 

Villarreal geçen hafta Vallecas’da konuk olduğu Rayo Vallecano ile yenişemedi. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve 1 puana razı oldular. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Villarreal’de tek gol Alexander Sörloth’dan geldi. Marcelino yönetiminde son 2 maçından 4 puan çıkartan Villarreal, bu hafta La Ceramica’da konuk edeceği Girona karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin’in sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını belirtelim. 

Girona’dan Üst Üste Galibiyetler 

Girona, La Liga’da üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Montilivi’de konuk ettikleri Mallorca karşısında da kazanmayı başaran Girona’da moraller yerinde. Savio önderliğinde 5-3 kazanan Girona, bu sezon La Liga’da üst üste 5. Galibiyetini elde etti. 6 hafta sonunda 16 puana sahip olan Michel’in ekibi lider Barcelona’nın ardından 2. Sırada yer alıyor. Aynı zamanda Barcelona ile eşit puana sahip olduklarını da belirtelim. Bu hafta Villarreal’e konuk olacak Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Villarreal – Girona Maç Bilgileri

Villarreal – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin’in sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını belirtelim. Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları bulunuyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

İddaa Tahmini

Girona geçen hafta Mallorca engelini 5-3 ile geçti. Yine harika bir galibiyet almayı başardılar. Üst üste 5 maçtır kazanan Girona’da moraller yerinde. Villarreal ise geçen hafta sonu Rayo Vallecano deplasmanından 1 puan ile döndü. Sörloth’un golüyle 1 puanı aldılar. Marcelino yönetiminde çıktıkları 2 La Liga maçında 4 puan topladıklarını belirtelim. La Ceramica’da gollü ve zevkli bir maç izleriz. Karşılıklı goler atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal evinde kaybetti. Girona 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı ve La Liga’nın yeni lideri oldu.