sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İdda Kuponu (3) 30.09.2023

30 Eylül Cumartesi fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Milan – Lazio: MS 1, 1.55 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Milan ile Lazio, 30 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin derbi mücadelesine Giuseppe Meazza Stadı ev sahipliği yaparken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Dev derbiye ev sahipliği yapacak olan Milan, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak, yeniden İtalya Serie A Ligi’nde zirve koltuğunun ortakları arasında yer aldı. Sezona Pioli yönetiminde fırtına gibi bir başlangıç yapan Milan, Milano derbisine kadar ligde tüm maçlarını kazandı. 3’te 3 yapan ev sahibi, milli ara dönüşü İnter mağlubiyetiyle liderlik koltuğunu rakibine teslim etti. 5-1’lik deplasman mağlubiyetinin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başaran ev sahibi, önce Hellas Verona ardından Cagliari karşısında kazanarak, yeniden liderlik koltuğunun ortağı olmayı başardı. Ligde galibiyetlerine kısa sürede geri dönmeyi başaran Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonu Newcastle United beraberliğiyle başladı. Son olarak Cagliari deplasmanından 3 puanı 3 golle almayı başaran ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Lazio derbisine formda ve moralli çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Lazio, 7 puanla 12. sırada yer alıyor. Geçen sezonu 2. sırada bitiren Lazio, Şampiyonlar Ligi için yeni sezonda iddialı bir kadro kurarken, sezona istediği başlangıcı yapamadı. Son maçta Torino’yu mağlup ederek toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, UEF Şampiyonlar Ligi’nde ise yeni sezona 1 puanla başladı. Atletico Madrid karşısında mağlubiyetten kaleci Provedel’in son dakika golüyle 1 puanı cebine koyan ve tarihi bir gole imza atan Lazio, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde ise Torino’yu iç sahada 2-0’lık skorla mağlup etti. Yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, bu hafta Milan deplasmanında boy gösterecek. Zorlu haftadan 3 puanla ayrılmak istiyorlar.

Salernitana – İnter: MS 2, 1.25 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 30 Eylül Cumartesi akşamı Salernitana deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en zayıf halkalarından birisi Paulo Sousa yönetimindeki Salernitana oldu. İlk 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle kayıplar yaşarken, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Son olarak ligin en zayıf halkası olarak 6. haftaya çıkan Empoli’ye karşı deplasmanda 1-0’lık skorla kaybeden Salernitana, son 4 haftada 3. yenilgisini aldı. Rakip filelere 6 hafta sonunda sadece 4 gol göndermeyi başarabilen ev sahibi, son 4 haftada ise sadece 1 gol buldu. Ev sahibinin kalesini ise henüz hiçbir maçta gole kapatamadığını söyleyelim. Bu hafta iç sahada İnter ile karşı karşıya gelecek olan ekip, ligin en zayıf halkaları arasında yer alırken, lidere karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri iç sahada Sassuolo’ya kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 hafta tam anlamıyla damga vuran İnter, üst üste aldığı farklı galibiyetlerle liderlik koltuğuna otururken, iki kulvarda birden ilk yenilgisini Sassuolo’ya karşı hafta içi fikstüründe yaşadı. Ligde 5’te 5 yapan, UEF Şampiyonlar Ligi’ne ise Real Sociedad beraberliğiyle başlayan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, zorlu fikstürde ilk haftasını yaptı. Sassuolo’ya karşı öne geçmeyi başaran ve devre arasına 1-0’lık üstünlükle giren konuk ekip, ikinci yarıda ise skoru koruyamadı. Denzel Dumfries enfes golü mağlubiyete çare olmazken, liderin Milan ile arasındaki puan farkı kapandı ve İnter sadece averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. İlk mağlubiyetinin adından çabuk toparlanmak isteyen konuk ekip, bu hafta Salernitana karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde liderlik koltuğunda oturmaya devam eden İnter, geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Konuk ekip mağlubiyetin etkilerini kısa sürede atlaatacak  ve ilk 5 haftadaki etkisine geri dönerek, Salernitana’yı deplasmanda mağlup edecektir.

Lecce  Napoli: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Lecce ile Napoli, İtalya Serie A Ligi’nin 7. haftasında karşı karşıya geliyor. 30 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin hafta içi fikstüründe Juventus deplasmanına konuk olan Lecce, ligin namağlup takımlarından biri olarak sahaya çıkarken, isabetli şut dahi bulamadığı zorlu mücadeleden, 1-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk kez hücum hattında bu kadar etkisiz kaldığını gördüğümüz Lecce, savunmada ise sezon başından itibaren gösterdiği etkiyi Juventus karşısında da gösterdi ve rakibine gol pozisyonu üretmekte zor anlar yaşattı. İlk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, iç sahada tüm maçlarını kazanırken, deplasmanda ise puan kayıplarına engel olamadı. İç sahada Lazio, Salernitana ve Genoa’ya karşı kazanan Lecce, deplasmanda ise Fiorentina ve Monza ile berabere kalırken, Juventus’a karşı kaybetti. İç saha etkisini sürdürmek isteyen Roberto D’Aversa ve öğrencileri, son şampiyon Napoli’yi evinde ağırlayacak. Son hafta mağlubiyetinin yanı sıra, Lecce’nin sezona harika bir başlangıç yaptığını söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde 33 yıl sonra şampiyonluk yaşayan Napoli yeni sezona yaptığı harika başlangıcın ardından üst üste puan kayıpları yaşarken, kısa sürede yeniden yükselişe geçti. Ligin ilk 2 haftasında Frosinone ve Sassuolo’ya karşı kazanan konuk ekip, ardından 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. Rudi Garcia ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı galibiyetle yaptı ve Braga deplasmanından 3 puanı 2-1’lik skorla aldı. 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen ve teselliyi devler sahnesinde bulan Napoli, geçtiğimiz hafta beklediğimiz gibi ligde yeniden yükselişe geçti. İç sahada ağırladığı Udinese karşısında 4-1’lik galibiyetle sahadan ayrılan konuk ekipte, moraller yerine geldi. Liderin 4 puan gerisinde yoluna devam eden Napoli, bu hafta Lecce deplasmanına konuk olacak. Son günlerde sosyal medyada yapılan paylaşımlarla Osimhen ile ipler kopma noktasına gelirken, konuk ekip eleştirilere saha içinde cevap verdi geçtiğimiz haftanın en iyi performanslarından birini sergiledi. Son hafta galibiyetiyle Serie A Ligi’nde güven tazeleyen Napoli, galibiyetlerine Lecce deplasmanında devam edecektir. Rakip çok formda olmasına karşın, zirveyle puan farkının açılmasını istemeyen Napoli, zorlu deplasmandan 3 puanla çıkmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.98

Bets10 Bahis Oranı: 51.84