Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Montpellier Maç Tahmini 01.10.2023

1 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient ile Montpellier karşı karşıya gelecek.

Genzobet, Lorient galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.55, Montpellier galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Lorient Galibiyetten Uzak

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 6 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bırakan Lorient, 6 puanla ligin 15. sırasında yer aldı. Küme düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam eden Regis Le Bris’in öğrencileri, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Le Havre ve Nantes deplasmanlarından mağlubiyetler alan Lorient, iç sahada konuk ettiği Monaco karşısında ise 2-2’lik beraberliğe imza attı. Son 3 haftada kalesini tam 10 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip fileleri ise 5 kez havalandırdı. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanında rakip fileleri 3 kez havalandırmasına karşın, kalesini tam 5 gole kapatamayan Lorient, uzun süredir ligde iyi bir savunma performansı sergilemiyor. 6 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, galibiyetten uzak.

Montpellier Düşüşünü Sürdürdü

Fransa Ligue 1’i 6. haftasında Rennes’i iç sahada ağırlayan Montpellier, golsüz beraberlikle geçen 90 dakikanın ardından, ligde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, ilk 6 haftada sadece zor günler geçiren Lyon karşısında galip gelmeyi başardı. Geri kalan 5 hafta ise konuk ekip için 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle sona erdi. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle noktalayan Montpellier, Reims ve Lille karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, Strasbourg ve Rennes karşısında son 2 hafta üst üste beraberlikler aldı. Kötü gidişata çare arayan Montpellier, bu hafta en yakın rakiplerinden Lorient’e deplasmanda konuk olacak.

Lorient – Montpellier Maç Bilgileri

Lorient – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Bamba Dieng, Bonke Innocent ve Formose Mendy’nin sakatlıkları devam ediyor. Montpellier’de ise Arnaud Nordin, Issiaga Sylla, Khalil Fayad ve Theo Sainte-Luce’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Aiyegun Tosin, Armand Lauriente.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Belmin Dizdarevic, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Kelvin Yeboah, Leo Leroy, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme hattından ilk 6 hafta itibariyle uzaklaşmayı başarmayan Lorient ve Montpellier, bu hafta kötü gidişatı durdurmak istiyor. İki yakın rakibin mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier harika bir deplasman performansı sergiledi. Konuk ekip 3 golle Lorient’e karşı üstünlük kurarken, rakibine gol şansı vermedi. Konuk ekip deplasmanda harika savunma performansıyla bizleri yanılttı.