İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Nottingham Forest İddaa Tahmini 07.10.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan Crystal Palace iç sahada, Nottingham Forest’ı ağırlayacak. Saat 19.30’da başlayacak mücadele Ben Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Crystal Palace ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 2.18, beraberlik 3.35, Nottingham Forest kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Moralli 

Crystal Palace’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Crystal Palace rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Bu sezon Premier Lig’de 3. Galibiyetini alan Crystal Palace’ın üst sıra takibi devam ediyor. Son 2 maçta 5 puan toplayan Roy Hogson’ın ekibi bu hafta sonu Selhurst Park’da Nottingham Forest ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Matheus Franca, Michael Olise ve Dean Henderson sakat olan isimler. 

Nottingham Forest 3 Maçtır Kazanamıyor 

Nottingham Forest Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da Brentford’u konuk eden Steve Cooper’ın öğrencileri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Nicolas Dominguez’in attığı golle 1 puanı kurtaran Nottingham Forest Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Bu sezon deplasman maçlarında da kazanmakta zorlanıyorlar. Bu hafta sonu Crystal Palace’ın konuğu olacak Nottingham Forest’da Danilo, Nuno Tavares ve Felipe sakat. Mossa Niakhate ise kart cezalısı. 

Crystal Palace – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Crystal Palace – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Matheus Franca, Michael Olise ve Dean Henderson sakat olan isimler. Nottingham Forest’da Danilo, Nuno Tavares ve Felipe sakat. Mossa Niakhate ise kart cezalısı. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Crystal Palace geçen hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’ı devirdi. Rakibini 1-0 mağlup ederek Lig Kupası’nın rövanşını aldılar da diyebiliriz. Son 2 maçta 5 puan toplayan Crystal Palace’da moraller yerinde. Nottingham Forest ise geçen hafta Brentford ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de son 3 maçında da puan kaybeden Nottingham Forest orta sıralarda yer alıyor. Crystal Palace bu sezon sahasında etkili. Nottingham Forest karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.91

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Mücadelede gol sesi çıkmadı.