Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Lille İddaa Tahmini 08.10.2023

Lens evinde Lille‘i konuk edecek. Nord Derbisi 8 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te başlarken, Fransa Ligue 1‘in 8. hafta mücadelesini beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleme fırsatı bulabilirsiniz. Mücadeleye Bollaert-Delelis Stadı ev sahipliği yapacak.

Genzobet, Lens galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.55, Lille galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Lens 3 Maçtır Kazanıyor

Lens bu hafta Nord derbisine moralli çıkıyor. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan Franck Haise’nin öğrencileri, hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak moral buldu. İlk 5 haftalık lig fikstüründen sadece 1 puan çıkarabilen Lens, son 2 haftada ise önce Toulouse arasından Strasbourg’ karşı kazandı. Ligde beklediği yükselişi geçte olsa yakalayan ev sahibi, en büyük sürprize ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde imza attı. Tarihinde ilk kez devler sahnesinde mücadele eden Lens, Sevilla ile deplasmanda berabere kalırken, Arsenal’ı iç sahada mağlup etti. İlk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başaran Lens, son 3 maçını kazandı. Nord derbisinde galibiyet arayacak olan ev sahibi, milli ara öncesi yükselişini sürdürmek istiyor.

Lille Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Fransa Ligue 1’in 7. haftasında Le Havre deplasmanına konuk olan Lille, hem ilk yarı hem de ikinci yarıda rakibine üstünlük kurmayı başarırken, 2-0’lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. 2 haftalık aranın ardından ligde galip gelmeyi başaran Fonseca’nın öğrencileri, 7 hafta sonunda ise 3. galibiyetini aldı. Üst sıra takibini sürdüren Lille, 11 puanla 7. sırda yer alıyor. İstikrardan uzak bir lig performansı sergileyen konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. İlk hafta Olimpija’ya karşı alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta KL Klaksvik ile golsüz berabere kaldılar. Lille yeni sezonda galibiyet adına iki kulvarda birden zorlanıyor. Üst sıralarla puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen konuk ekip, bu hafta Nord derbisinde galibiyet arayacak.

Lens – Lille Maç Bilgileri

Lens – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jonathan Gradit kart cezalısı. Massadio Haidara ve David Pereira’nın ise sakatlıkları devam ediyor. Lille’de ise Tiago Djalo, Samuel Umtiti ve Adam Ounas’ın sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jonathan Gradit, Ruben Aguilar, Kevin Danso, Andy Diouf, Deiver Machado, Nampalys Mendy, Angelo Fulgini, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Bafode Diakite, Leny Yoro, Ismaily, Benjamin Andre, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Ivan Cavaleiro, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Nord debisi öncesinde iki kulvarda birden kazanarak moral bulan Lens, milli araya derbi zaferiyle girmek istiyor. İki kulvarda birden kazanan Lens, iç sahada galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille deplasmanda devre arasına Benjamin Andre’nin golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda Lens adına sahneye Deiver Machado çıktı ve Nord derbisinde skoru eşitledi. İki takımda haftayı 1’er puanla kapattı.