İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Burnley İddaa Tahmini 28.10.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Burnley deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Bournemouth ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Bournemouth kazanır 2.18, beraberlik 3.65, Burnley kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Bournemouth Üstünlüğünü Koruyamadı 

Bournemouth geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de konuk ettiği Wolverhampton karşısında da puan alamadı. Rakibi karşısında Solanke’nin attığı golle öne geçmeyi başardılar ama ikinci yarıda yedikleri golle mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Lewis Cook’un oyundan atılması Bournemouth adına maçın kırılma anıydı. Premier Lig’de 9 hafta geride kaldı ve Andoni Sagarna’nın ekibinin henüz galibiyeti yok. Bu hafta sonu ise formsuz Burnley ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Lewis Cook kart cezalısı. Tyler Adams ve Ryan Fredericks is sakat. 

Burnley Alt Sıralarda 

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Brentford deplasmanına konuk olan Vincent Kompany’nin ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son 2 maçından da puansız ayrılan Burnley düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Vitality’de konuk olacakları Bournemouth’un sadece 1 puan önündeler. Üstelik Burnley’in bu sezon 9 hafta sonunda sadece 1 galibiyeti var. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Michael Obafemi ve Hjalmar Ekdal sakat. Connor Roberts ise kart cezalısı. 

Bournemouth – Burnley Maç Bilgileri

Bournemouth – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Lewis Cook kart cezalısı. Tyler Adams ve Ryan Fredericks is sakat. Burnley’de Michael Obafemi ve Hjalmar Ekdal sakat. Connor Roberts ise kart cezalısı. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony, Dominic Solanke

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Bournemouth’un mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçen hafta Vitality’de konuk ettikleri Wolverhampton’a 2-1 mağlup oldular. Üst üste 4 maçtır kaybeden Bournemıuth’un tam 9 maçtır kazanamadığını da belirtelim. Burnley’de son haftalarda çok formsuz. Geçen hafta Brentford deplasmanında 3-0 kaybettiler. Geride kalan 9 haftada sadece 1 galibiyetleri var ve düşme hattındalar. Bu maçta taraf bahsi son derece riskli. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth Premier Lig’de bu sezon ilk kez kazandı. Vitality’de konuk ettikleri Burnley’i 2-1 mağlup ettiler.