İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Salernitana Maç Tahmini 27.10.2023

Genoa evinde Salernitana‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 10. hafta mücadelesi, 27 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Mücadeleyi S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Genoa galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.55, Salernitana galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Genoa’da Golcüler Etkisiz Kaldı

Rakiplerine karşı sadece uzaktan şutlarla etkili olmaya çalışan Genoa, özellikle son 2 haftada hücum hattında organize olmakta zorlanırken, üst üste mağlubiyetlerden kurtulamadı. Milli ara toparlanmaları için yeterli olmazken, iç sahada alınan 1-0’lık Milan mağlubiyetinin ardından, konuk oldukları Atalanta deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Alberto Gilardino’nun öğrencileri, ilk 9 haftadan sadece 8 puan çıkarabildi. Düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam eden Genoa, son 180 dakikada skor dahi üretemeden mağlup oldu. Milan ve Atalanta karşısında galibiyetten çok uzak bir futbol sergileyen Genoa, bu hafta sahasında Salernitana’yı konuk edecek. Kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istiyorlar.

Salernitana Galibiyetle Tanışmadı

Salernitana cephesinde Filippo Inzaghi hamlesi henüz puan kayıplarına çare olmadı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, milli arada teknik adam değiştirdi. İlk 8 haftayı 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktıklarını söyleyelim. Milli ara dönüşü Inzaghi önderliğinde Cagliari karşısına çıkan konuk ekip, 2 kez geriye düştüğü mücadelede mağlubiyetten zor kurtuldu. Son dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirerek sahadan 1 puanı alan Salernitana, galibiyet hasretini sürdürüyor. Kalesini 9 maçta 16 gole kapatmayı başaramayan ve savunmada zafiyetler göstermeye Cagliari karşısında devam eden konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde güven vermekten çok uzakta.

Genoa – Salernitana Maç Bilgileri

Genoa – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa’da bu hafta Junior Messias ve Kevin Strootman’ın sakatlıkları devam ediyor. Salernitana cephesinde bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Mattia Bani, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Ruslan Malinovskyi, Albert Gudmundsson, Mateo Retegui.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan Genoa ve Salernitana’da milli ar dönüşü puan kayıpları devam etti. İlk haftadan itibaren savunmada zafiyetler gösteren tarafların, Serie A Ligi’nde bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Genoa iç sahada kazandı. Ev sahibi Salernitana engelini galibiyetle geçerek toparlanma sinyalleri verirken, mücadelede skoru belirleyen isim Albert Thor Gudmundsson oldu ve tek golle takımını galibiyete taşıdı.