Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Lyon İddaa Tahmini 29.10.2023

İddaa fikstüründe 29 Ekim Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Lyon kozlarını paylaşacak. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği mücadele Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanaacak.

Betelli, Marsilya galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.25, Lyon galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Marsilya Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’de yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan, erken bir teknik adam değişikliğine giden Marsilya, puan kayıplarına Gennaro Gattuso yönetiminde devam ediyor. Milli ara dönüşünde lider Nice’a deplasmanda konuk olan ev sahibi, 10 kişi kaldığı derbiden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftada Monaco ve Nice derbilerinden eli boş dönen Marsilya, evinde ağırladığı Le Havre karşısında ise 3-0’lık galibiyete ima attı. Milli aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Marsilya, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. Taraftarı önünde AEK Atina’ya karşı 3-1’lik üstünlük kuran ev sahibi, grupta ilk galibiyetini aldı. İlk maçları 5 puanla kapatan Marsilya’nın ilk 2 iddiası devam ediyor. Etkisini lige taşımak isteyen Marsilya, bu hafta Lyon’a karşı galibiyet arayacak.

Lyon’da Kabus Devam Ediyor

Lyon yeni sezonda tam anlamıyla kabusu yaşadı. Bir türlü puan kayıplarına son vermeyi başaramayan konuk ekip, ilk 6 haftanın tamamında puan kaybetmesinin ardından, göreve Fabio Grosso’yu getirdi. Yeni hocasıyla son 3 haftada puan kayıplarına devam eden Lyon, Reims, Clermont mağlubiyetleri ve Lorient beraberliğiyle ligin en alt sırasına demir attı. Tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan ve artık iyice küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Lyon, 9 maç sonunda kalesini 18 gole kapatamazken, rakip fileleri sadece 7 kez havalandırabildi. Haftalardır yaptığı tüm hamlelere rağmen galibiyet adına güven vermeyi başaramayan Lyon, bu hafta ezeli rakibi Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak.

Marsilya – Lyon Maç Bilgileri

Marsilya – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Pau Lopez’in sakatlığı devam ediyor. Leonardo Balerdi ise kart cezalısı. Lyon’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Jonathan Clauss, Michael Murillo, Chancel Mbemba, Samuel Gigot, Valentin Rongier, Jordan Veretout, Azzedine Ounahi, Iliman Ndiaye, Joaquin Correa, Pierre Aubameyang.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Jake O´Brien, Clinton Mata, Corentin Tolisso, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Mama Balde, Mathis Cherki.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de iki takımda erken teknik adam değişiklikleri yaşarken, Marsilya ezel rakibinden çok daha iyi bir performans sergiledi. Avrupa Ligi’nden galibiyetle moralli dönen Marsilya, kazanmaya taraftarı önünde devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: Mücadele Ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele Ertelendi.