İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Milan İddaa Tahmini 29.10.2023

İddaa fikstüründe 29 Ekim Pazar günü derbi heyecanı yaşanıyor. İtalya Serie A Ligi‘nin iki ezeli rakibi Napoli ile Milan karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.50, Milan galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Haftanın 10’ları kampanyasında Milan – Napoli mücadelesinde 2.5 ÜST seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Napoli Aradan Galibiyetlerle Döndü

Milli ara Napoli’nin toparlanmasını sağladı. Hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mağlup olarak araya giren Rudi Garcia’nın öğrencileri, milli ara dönüşü hatalarını telafi etti. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkan Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Union Berlin deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıktı. Derbi öncesi iki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetlerle moral bulan Napoli, ligde lider ile arasındaki puan farkını 5’e düşürdü. Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak sezona giriş yapan ev sahibi, ilk 9 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Ezeli rakibi Milan’a karşı son 3 maçta galip gelmeyi başaramayan Napoli, taraftarı önünde bu seriye son vererek, zirve takibine devam etmek istiyor.

Milan Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon İnter ile birlikte zirve yarışına giren Milan, milli araya kadar lider gitmeyi başarırken, milli ara dönüşü derbi mağlubiyetiyle, liderlik koltuğunu ezeli rakibine teslim etti. Geçtiğimiz hafta sahasında Juventus’u ağırlayan Pioli ve öğrencileri, 10 kişi tamamladığı derbiden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İlk 9 haftada 7 galibiyete imza atan konuk ekip, sadece İnter ve Juventus karşısında mağlup oldu. Ligde başlayan kötü gidişat, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etti. İlk 2 haftadan beraberliklerle ayrılan Milan, geçtiğimi hafta Şampiyonlar Ligi’nde ilk mağlubiyetini yaşadı. Konuk olduğu PSG deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Milan’da moraller bozuk. Derbi zaferiyle toparlanmak isteyen Pioli ve öğrencileri, Napoli deplasmanında 3 puan arayacak. Napoli’ye karşı çıktıkları son 3 maçta mağlubiyete yer vermediler.

Napoli – Milan Maç Bilgileri

Napoli – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli cephesinde Andre Zambo Anguissa, Juan Jesus ve Victor Osimhen’in sakatlıkları devam ediyor. Milan’da Malick Thiaw kart cezalısı. Caldara, Bennacer, Okafor, Loftus Cheek ve Chukwueze’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mathias Olivera, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Oliver Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyon Napoli, milli ara dönüşü iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza attı. Milli araya lider giren Milan ise üst üste mağlubiyetlerle liderliği kaybetti. Derbide gözünü 3 puana diken Napoli ve Milan, bu hafta iyi hücum performansları sergileyecek ve dev maçta 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin derbisinde, Napoli ve Milan galibiyet için yeterli olamadı. 4 golle sahne olan bir derbi izledik. Napoli 10 kişi kaldığı mücadelede 2 gole imza attı. Milan ise rakibine aynı şekilde 2 golle karşılık verdi ve puanla bölüşüldü.