sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.11.2023

3 Kasım Cuma akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

PSG – Montpellier: H1, 1.51 (iddaa) – 1.74 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 11. hafta heyecanı 3 Kasım Cuma akşamı başlıyor. PSG’nin sahasında Montpellier’i konuk edeceği mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, son haftalarda gösterdiği etkiyle zirve takibini bırakmadı. Son 5 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Luis Enrique ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nden 3-0’lık Milan zaferiyle dönerken, ligde haftayı Brest deplasmanında 3-2’lik galibiyetle kapattı. Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 haftayı 6 puanla geride bırakan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise ilk 10 haftadan 21 puan topladı. Lider ile arasında sadece 1 puan fark bulunan PSG, son 3 haftalık lig fikstüründe Rennes, Strasbourg ve Brest karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Yeni sezonda sadece lider Nice karşısında mağlubiyet yaşayan ev sahibi, iki kulvarda birden galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bu hafta iç sahada Montpellier’e karşı galibiyet arayacaklar. Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Montpellier, son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekti. Son 5 haftalık fikstürde sadece Nantes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Montpellier, iç sahada son 2 hafta Clermont karşısında 4-2’lik, Toulouse karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza attı. Son 5 haftada rakip fileleri tam 12 kez havalandırmayı başaran Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Üst sıra takibini sürdürmeye devam eden Montpellier, bu hafta PSG deplasmanına konuk olacak. Parc des Princes deplasmanında son 10 maçtan galibiyet çıkaramadıklarını belirtelim. Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan PSG, lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Son 5 haftada maç kaybetmeyen Luis Enrique ve öğrencilerinin, iç sahada Montpellier’e karşı rahat bir galibiyet alacağını düşünüyoruz.

Bologna – Lazio: 2.5 ÜST, 1.74 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Bologna sahasında Lazio’yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında sahne alacak zorlu mücadeleyi, 3 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te, S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Kupası 2. Tur kapsamında geride bıraktığımız hafta içi Hellas Verona karşısına çıkan Bologna, Nikola Moro ve Sydney van Hooijdonk’un golleriyle 2-0’lık net bir galibiyete imza atarken, ligde gösterdiği etkiyi kupa serüveninde devam ettirdi. İtalya Serie A Ligi’nde tam 9 haftadır namağlup bir performans sergileyen Thiago Motta ve öğrencileri, ilk hafta aldığı Milan mağlubiyetinin ardından, bir daha maç kaybetmedi. 6 beraberlik, 3 galibiyetle 15 puan toplamayı başaran ve 8. sırada yer alan ev sahibi, hem ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alırken, hem de kalesinde izin verdiği 8 golle İtalya Serie A Ligi’nin en iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Etkisini iki kulvarda birden sürdüren Bologna, bu hafta iç sahada Lazio karşısına çıkacak. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk 3 haftayı 4 puanla geride bırakan Lazio, Feyenoord ve Atletico Madrid’in gerisinde kalırken, Celtic’i ise geçmeyi başardı. Gruptan çıkma umutlarını sürdüren Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 7 haftanın 5’inde puan kaybederken, son haftalarda yükselişe geçti. Milli arayla birlikte toparlanma şansı bulan Lazio, son 3 haftalık fikstürde sırasıyla Atalanta, Sassuolo ve Fiorentina karşısında üst üste galibiyetler aldılar. Son 2 hafta kalesinde gole dahi izin vermeyen konuk ekip, 16 puanla ligin 7. sırasına kadar yükseldi. Üst sıralara dahil olmayı başaran Lazio, etkisini Bologna deplasmanında sürdürmek istiyor. Sezona istediği başlangıcı yapamasa da, konuk ekibin son haftalarda iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde 9 haftadır mağlup olmayan Bologna ile son 3 haftadan 9 puanla galip çıkan Lazio karşı karşıya gelecek. İki formda takımında zorlu mücadelede puan kaybetse dahi, skor katkısı vermeyi başaracaktır. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Darmstadt 98 – Bochum: 2.5 ÜST, 1.45 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 3 Kasım Çarşamba akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Bochum karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Bayern Münih deplasmanına konuk olan Darmstadt 98, tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşadı. Karşılaşmadan tam 8-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, mücadeleyi 9 kişi tamamladı. Kırmızı kartlardan bağımsız ilk dakikadan itibaren Darmstadt 98’in savunmada zafiyetler gösterdiğini ve hücum hattında etkili olamadığını söyleyelim. Ligin yeni temsilcisi ilk 9 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece Werder Bremen ve Augsburg karşısında maç kazanabilen ev sahibinin, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 2’e kadar indi. Son 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamayan ve kalesini tam 11 gole kapatamayan Darmstadt 98, bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Bochum karşısına çıkacak. Almanya Bundesliga’da 9. hafta geride kalırken, bu hafta Darmstadt 98 deplasmanına konuk olacak olan Bochum, henüz galibiyetle tanışmadı. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybederek ligin zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, 9 haftalık fikstürü 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Küme düşme hattında yer almasına ve tüm maçlarında puan kaybetmesine rağmen, teknik adam Thomas Letsch görevine devam ediyor. Geçen hafta Mainz 05’e karşı iç sahada 2 kez öne geçen ancak skoru korumayı başaramayan Bochum, mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Yeni sezonun ilk galibiyetini alarak düşme hattından kurtulmak isteyen Bochum, bu hafta 3 puan gerisinde kaldığı Darmstadt 98’e karşı galibiyet arayacak. Tarihi hezimeti unutturmak ve düşme hattından uzak kalmak isteyen Darmstadt 98 ile sezonun ilk galibiyetini alarak düşme potasından kurtulmak isteyen Bochum karşı karşıya geliyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımın savunma performanslarını incelediğimizde 2.5 Üst seçeneği denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.80

Bets10 Bahis Oranı: 57.07