sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 05.11.2023

5 Kasım Pazar akşamı Fransa Ligue 1’de 11. hafta mücadeleleri sahne alırken, 3 güvendiğimiz maçı kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Strasbourg – Clermont: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in 14. sırasında yer alan Strasbourg ile düşme hattındaki Clermont karşı karşıya geliyor. 5 Kasım Pazar günü sahne alacak mücadeleyi, saat 17:00 itibariyle beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın tamamında puan kayıpları yaşayan Strasbourg, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Lens, Nantes ve PSG karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Rennes deplasmanına konuk oldular. Devre arasına 1-0 geride giren ev sahibi, ikici yarıda skoru eşitlemeyi başarsa da, galibiyet hasretini sürdürdü. İlk 10 haftanın 7’sinde puan kayıplarına engel olamayan ve 11 puanla yoluna devam eden ev sahibinin, düşme potasıyla arasında 2 puan fark bulunuyor. Son 7 haftalık fikstürde ise sadece en yakın rakiplerinden Metz’e karşı galip geldiklerini söyleyelim. Bu hafta Strasbourg deplasmanına konuk olacak olan Clermont, Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftayı 1 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, ilk 8 haftanın tamamında puan kaybetti. Ligin en zayıf halkası Lyon karşısında 2 hafta önce sezonun ilk galibiyetini alırken, geçtiğimiz hafta lider Nice karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramadılar. Düşme potasının içerisinde yer alan Clermont, en yakın rakiplerinden Strasbourg karşısında galibiyet arayacak. Hem savunma hem de hücum performansıyla galibiyet adına fazlasıyla zorlanan ve güven vermekten uzak kalan Clermont, en yakın rakipleri karşısında dahi 3 puan adına güven vermiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Strasbourg ve Clermont, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Maç kazanmakta zorlanan iki takımda savunma performanslarıyla güven vermedi. İki takımın 11. haftada kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Monaco – Brest: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Monaco, 5 Kasım Pazar akşamı sahasında Brest’i konuk edecek. 5 Türkiye saati ile 19:05’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Monaco, milli ara dönüşünde liderlik koltuğunu kaybetti. Adi Hütter ve öğrencileri, ilk 9 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, sadece en yakın rakibi Nice karşısında mağlup oldu. Nice karşısında 2 penaltı fırsatını değelrendirmeyen ve son dakika golüyle kaybeden Monaco, mağlup olduğu karşılaşmada dahi iyi bir futbol sergiledi. Geçtiğimiz hafta Lille karşısında izlediğimiz Monaco, sezonun en etkisiz futbolunu sergiledi ve ezeli rakibi karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Liderin 4 puan gerisine düşen ev sahibi, bu hafta Brest karşısında galibiyet arayacak. 10 maçta rakip fileleri tam 23 kez havalandırmayı başaran Monaco, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftanın en formda takımları arasında yer alan Brest, Eric Serge Roy yönetiminde 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atarken, zirvenin en yakın takipçileri arasında yer aldı. Milli araya kadar harika bir performans sergileyen Brest, milli ara dönüşünde ise düşüş geçti. Lille deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada PG karşısında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Son 2 haftayı puansız geçirmesiyle birlikte 6. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, liderin 9 puan gerisine düştü. Üst sıralardaki yerini korumak isteyen Brest, bu hafta zirvenin en yakın takipçilerinden Monaco karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftanın en iyi performanslarından birine imza atan Monaco, Lille derbisinde kaybettiği 3 puanı Brest karşısında telafi edecek ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Toulouse – Le Havre: MS 1, 1.90 (iddaa) – 2.18 (Bets10) ; Municipal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1’in 11. hafta mücadelesinde, Toulouse ile Le Havre karşı karşıya gelecek. 5 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak maçı, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Toulouse, 12. sıraya kadar geriledi. Karşılaşmayı ev sahipliği yapacak olan Carles Martinez ve öğrencileri, milli araya Brest deplasmanından aldığı beraberlikle girerken, milli ara dönüşünde önce Reims ile berabere kaldı, ardından geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Toulouse, düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor. İlk 10 haftada sadece Metz ve Nantes karşısında galip gelen Toulouse, geri kalan 8 haftadan ise sadece 5 puan çıkarabildi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen ev sahibi, bu hafta Le Havre’yi sahasında konuk edecek. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, ilk 10 haftayı 2 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. 11 puanla kendisine 13. sırada yer bulan konuk ekip, milli araya 2 haftalık galibiyet hasretiyle girerken, milli ara dönüşünde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 berberlikle geride bırakan Le Havre, Lille ve Marsilya karşısında üst üste mağlubiyetler alırken, son 2 haftada Lens ve Metz ile berabere kaldı. Son 4 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Le Havre, bu hafta en yakın rakibi Montpellier’e deplasmanda konuk olacak. Kazanarak kötü gidişata son vermek istiyorlar. Fransa Ligue 1’de alt sıralardan kurtulamayan Toulouse, en yakın rakibini iç sahada konuk edecek. Ev sahibi bu hafta Le Havre karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek, karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.82

Bets10 Bahis Oranı: 7.32