İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Monza Maç Tahmini 05.11.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 11. hafta heyecanı 5 Kasım Pazar günü devam ediyor. Hellas Verona ile Monza‘nın karşı karşıya geleceği mücadele Türkiye saati ile 14:30’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.30, Monza galibiyetine ise 2.32 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.09, 2.5 Alt 1.74 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Galibiyeti Unuttu

İtalya Serie A Ligi sahnesinde son 8 haftanın tamamında puan kaybeden Hellas Verona, İtalya Kupası’nda ise mağlubiyetlerine devam etti. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftayı Juventus deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle noktalayan ev sahibi, son 8 maçlık lig fikstürünü 6 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Son 3 hafta Frosinone, Napoli ve Juventus karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. Ligde yaşadığı zor günleri ardından, İtalya Kupası’nda galibiyet arayan ev sahibi, hafta içi konuk olduğu Bologna deplasmanından ise 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İki kulvarda birden iyi performanslar sergilemeyi başaramayan Hellas Verona, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Ev sahibinin ligde yoluna düşme hattının sadece 1 puan üzerinde devam ettiklerini belirtelim.

Monza Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Monza, 13 puanla ligi 10. sırasında yer aldı. Raffaele Palladino ve öğrencileri, milli ara dönüşünde puan kayıplarından kurtulamadı. Roma deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, iç sahada Udinese ile 1-1 berabere kaldılar. İtalya Kupası’na erken veda eden ve rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çeviren konuk ekip, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Sadece deplasmanda mağlubiyet yaşayan Monza, iç sahada ise namağlup bir performans ortaya koydu. Bu hafta 8 maçtır puan kaybeden Hellas Verona karşısında galibiyet arayacak olan konuk ekipte, bu hafta Papu Gomez kart cezalısı. Armando Izzo ve Capari’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona – Monza Maç Bilgileri

Hellas Verona – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Isak Hien’in sakatlığı bulunuyor. Monza’da ise Papu Gomez kart cezalısı. Armando Izzo ve Capari’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Pawel Dawidowicz, Giangiacomo Magnani, Tomas Suslov, Filippo Terracciano, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 hafta rakibine oranla çok daha iyi bir performans ortaya koyan Monza, ligde 8 maçtır galibiyete hasret kalan Hellas Verona karşısında fırsatları iyi değerlendirecek ve sahadan 3 puanla çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.32

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 3 puan Monza’nın oldu. Maç boyunca rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen Monza, etkili futbolunu 3 puanla taçlandırdı ve 3 puanı cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.