sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.11.2023

İddaa fikstüründe 10 Kasım Cuma akşamı bizleri bekleyen 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Sassuolo – Salernitana: MS 1, 1.48 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Sassuolo evinde Salernitana’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 12. hafta mücadelesi, 10 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alıyor. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan galibiyet çıkaramayan Sassuolo, İtalya Kupası’nda ise 3. Tur biletini cebine koymasına karşın, maç kazanmakta zorlanmaya devam etti. Sahasında konuk ettiği Spezia’ya normal sürede üstünlük kurmayan Sassuolo, alt ligde mücadele eden rakibini seri penaltılarla elemeyi başarabildi. Ligde ise puan kayıplarına devam eden Alessio Dionisi’nin öğrencileri, konuk olduğu Torino deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönerek, son 5 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçirdi. Düşme hattına adım adım yaklaşan ve puan farkının 3’e kadar inmesine engel olamayan Sassuolo, milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana’yı evinde konuk edecek. Kazanarak ligde rahat bir konuma geçmek isteyen Sasusolo, bu sezon 11 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. İtalya Serie A Ligi’nde 12. haftaya girilirken, galibiyetle henüz tanışmayan Salernitana, en alt sıraya demir attı ve kısa sürede küme düşme tehlikesini ensesinde hissetmeye başladı. İlk 11 haftayı 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, kalesinde gördüğü 22 gole karşılık, rakip fileleri sadece 6 kez havalandırabildi. 3 hafta önce yaptığı Filippo Inzaghi hamlesine rağmen toparlanamayan Salernitana, yeni hocasıyla son 3 haftadan 1 puan çıkarabildi. 180 dakikadır skor üretmeyi başaramayan konuk ekibin, Genoa ve Napoli karşısında üst üste mağlubiyetler aldığını belirtelim. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 5’e kadar yükselirken, milli ara öncesinde sezonun ilk İtalya Serie A Ligi galibiyetini almak istiyorlar. İlk 11 hafta geride kalırken, ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramasa da, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, rakibinden daha iyi bir performans sergiledi. Ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında Sassuolo’nun devam eden 5 maçlık galibiyet hasretine son vereceğini düşünüyoruz.

Genoa – Hellas Verona: KGVAR, 1.86 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 Kasım Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, Genoa ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak maçı, S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Hem İtalya Serie A Ligi hem de İtalya Kupası’nda aldığı üst üste galibiyetlerle moral bulan Genoa, önce ligde Salernitana engelini 2-0’lık galibiyetle geçti, ardından İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Reggiana’yı mağlup etti. Lige son derece moralli dönen Alberto Gilardino ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Cagliari deplasmanından evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden ev sahibinin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Maç kazanmakta zorlanan Genoa, 11 hafta sonunda kalesini 16 gole kapatamadı. 11 haftada kalesini sadece 2 kez gole kapatabilen Genoa, bu hafta iç sahada Hellas Verona’ya karşı 3 puan arayacak. İtalya Kupası’na veda eden, İtalya Serie A Ligi’nde ise 9 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Hellas Verona, zor günler geçirmeye devam ediyor. İtalya Kupası 2. Tur kapsamında konuk oldukları Bologna deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Lige odaklanan Marco Baroni ve öğrencileri, ligde ise 11. haftayı iç sahada Monza’ya karşı 3-1’lik mağlubiyetle tamamladı. Üst üste 4. kez ligde mağlup olan Hellas Verona, son 9 haftalık fikstürden ise sadece 2 puan çıkarabildi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 2 haftadan 6 puan çıkaran konuk ekip, 11. hafta sona erdiğinde, kendisini küme düşme hattının içerisinde buldu. Milli ara öncesinde kötü gidişata son vermek isteyen Hellas Verona, bu hafta Genoa karşısında kazanmak ve rakibini geçerek düşme potasından kurtulmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan Genoa ve Hellas Verona, milli ara öncesinde kazanarak, düşme hattından uzak kalmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede, kalesini gole kapatmakta zorlanan tarafların, bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Montpellier – Nice: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; 10 Kasım Cuma akşamı Fransa Ligue 1’de 12. hafta heyecanı başlarken, Montpellier ile Nice kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta PSG deplasmanına konuk olan Montpellier, liderin en yakın takipçisi karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Milli ar öncesinde bu ke lider karşısına çıkacak olan Montpellier, ilk 11 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. İç sahada son 3 hafta rakiplerine kazanma şansı vermeyen ev sahibi, deplasmanda ise 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. İç sahada alınan 3-0’lık Toulouse galibiyetinin ardından, PSG deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Montpellier, istikrardan uzak kaldı. Kalesini 16 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip fileleri ise 19 kez havalandırdı. Bol gollü maçlara imza atan Montpellier, bu hafta lider Nice karşısında galibiyet arayacak. Nice, Fransa Ligue 1’de tarih yazmaya devam ediyor. Francesco Farioli yönetiminde tarihinin en iddialı sezon başlangıcına imza atan konuk ekip, ilk 11 hafta sona erdiğinde, namağlup liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Henüz mağlubiyetle tanışmayan Nice, 7 galibiyet, 4 beraberlikle 25 puan topladı. Son 4 haftanın tamamından galip çıkan Farioli’nin öğrencileri, son olarak iç sahada konuk ettiği Rennes karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Son 6 haftada ise konuk ekibin kalesinde gole geçit vermediğini söyleyelim. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Nice, hem savunma hem de hücum performansıyla başarısının tesadüf olmadığını bizlere gösterdi. 11 maç sonunda kalesinde sadece 4 gole geçit veren konuk ekip, rakip fileleri ise 14 kez havalandırdı. Milli araya lider girmek isteyen Nice, bu hafta Montpellier deplasmanında 3 puan arayacak. Ligin en formda takımı, Fransa Ligue 1’de güven vermeye devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 11 haftaya tam anlamıyla damga vuran Nice, liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Namağlup lider olarak karşımıza çıkan ve 4 haftadır gol yemeden kazanan Nice, Montpellier deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.23

Bets10 Bahis Oranı: 7.76