Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Wolfsburg Maç Tahmini 10.11.2023

Almanya Bundesliga’da 11. hafta heyecanı 10 Kasım Cuma akşamı başlıyor. Günün tek maçında Mönchengladbach ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak maçı, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Betelli Mönchengladbach galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.97, Wolfsburg galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.63 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Üstünlüğünü Koruyamadı

Hem Almanya Bundesliga hem de Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Heidenheim’a karşı üst üste galibiyetler alan Mönchengladbach, galibiyetlerine devam edemedi. Almanya Bundesliga’da karşılaştığı Heidenheim karşısında 2-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, kupa serüveninde ise rakibini iç sahada 3-1’lik skorla mağlup etti. Üst üste galibiyetlerle moral bulan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Freiburg deplasmanından 1 puanla döndü. Karşılaşmada 1-0 geriden gelerek devre arasına 3-1’lik üstünlükle girmeyi başaran Gladbach cephesinde, ikinci yarıya savunma hattının yaptığı hatalar damga vurdu ve üstünlüklerini koruyamadılar. İlk haftadan itibaren savunmada bir türlü aradığı başarıyı bulamayan ve 10 maçta kalesini 23 gole kapatamayan ev sahibi, ligde sadece 2 maçtan galip çıkmayı başarırken, 10 puanla 11. sırada yer aldı.

Wolfsburg Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’nın 12. haftasında Mönchengladbach deplasmanına konuk olacak olan Wolfsburg, son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Niko Kovac ve öğrencileri, son haftalarda etkisini kaybetti. Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Augsburg’a karşı alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Werder Bremen’i konuk ettiler. 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalayan Wolfsburg, skoru koruyamadı ve 2-2’lik beraberlikle puan kayıplarına devam etti. 13 puanla 9. sırada yer alan konuk ekip, ilk 10 haftada kalesini 16 gole kapatamadı. Son haftalarla birlikte savunmada önemli zafiyetler gösteren Niko Kovac’ın öğrencileri, üst sıralardan adım adım uzaklaşırken, puan kayıplarına milli ara öncesinde son vermek istiyor.

Mönchengladbach – Wolfsburg Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Heideinheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Jonas Omlin, Ko Itakura ve Hannes Wolf’un sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg cephesinde ise Maxence Lacroix kart cezalısı. Wimmer ve Nmecha’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Julian Weigl, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Ridle Baku, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıralardan adım adım uzaklaşan Wolfsburg, kötü gidişata çare arıyor. Son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen konuk ekip, kötü gidişata en yakın rakiplerinden Gladbach karşısında son verecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.42

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach rakibini gol yağmuruna tuttu. Tam 4 golle Wolfsburg’a üstünlük kurmayı başaran ev sahibi, savunma hattında da rakibine aynı üstünlüğü kurdu ve 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Toparlanmasını beklediğimiz Wofsburg cephesinde farklı mağlubiyetle kötü gidişat devam etti.