Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Köln Maç Tahmini 11.10.2023

11 Kasım Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri bekleyen mücadelede, Bochum ile Köln karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bochum galibiyetine 2.51, beraberliğe 3.58, Köln galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55 ,KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Bochum 9 Maç Sonra Kazandı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Dramstadt 98 deplasmanına konuk olan Bochum, sezonun ilk galibiyetini tam 9 hafta sonra almayı başarırken, düşme hattından kurtuldu. İlk 9 haftayı 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Thomas Letsch’in öğrecileri, Darmstadt 98 deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Düşme potasından 1 puan uzaklaşan ev sahibi, savunma zafiyetlerine ise kazandığı maçta dahi devam etti. Kalesini 10 maçta 32 gole kapatmayı başaramayan ve ligin en kötü savunma performansına sahip olan Bochum, rakip fileleri ise sadece 14 kez havalandırabildi. Milli ara öncesinde Köln karşısında galibiyet arayacak olan ev sahibi, kazanarak düşme hattından uzak kalmak istiyor.

Zayıf Halka Köln

Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftanın en zayıf halkası olarak karşımıza çıkan Köln, ilk 10 haftalık fikstürü 1 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan konuk ekipte, teknik adam Steffen Baumgart’ın sallanmaya başladı. Sadece 3 hafta önce iç sahada konuk ettiği ve 10 kişi yakaladığı Mönchengladbach karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Köln, ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. 10 maç sonunda kalesini 22 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 8 kez havalandırabildi. Ligin en az gol atan takımı olarak dikkat çeken Köln, geçtiğimiz hafta Augsburg ile iç sahada 1-1 berabere kaldı ve kötü gidişatı sürdürdü.

Bochum – Köln Maç Bilgileri

Bochum – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Matus Bero ve Ivan Ordets’in sakatlıkları devam ediyor. Köln takımında önemli bir eksik bulunmuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Ivan Ordets, Maximilian Wittek, Bernardo, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Bochum ve Köln, 11. haftada kozlarını paylaşacak. Bu sezon savunma zafiyetleriyle dikkat çeken iki takımın mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda beklediğimiz gibi mücadelede skor üretmeyi başardı. Karşılaşma sona erdiğinde ise mücadeleden kazanan çıkmadı. Bochum ve Köln buldukları gollerle bizleri yanıltmadı.