Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Le Havre Monaco İddaa Tahmini 11.10.2023

Fransa Ligue 1‘de ilk 11 haftayı 7. sırada tamamlayan Le Havre ile 3. sıradaki Monaco, 11 Kasım Cumartesi akşamında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Le Havre galibiyetine 4.45, beraberliğe 4.00, Monaco galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Le Havre 4 Maç Sonra Kazandı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Le Havre, Fransa Ligue 1’de 11. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Mohamed Bayo , Toulouse deplasmanına golleriyle damga vururken, Le Havre 1-0 geriye düştüğü mücadelede son 7 dakikada attığı 2 golle kazandı. 4 maçtır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başaran ev sahibi, 11 maçta 3. galibiyetini aldı. Ligin yeni temsilcileri arasında ilk 11 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Luka Elsner’in öğrencileri, 14 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Milli ara öncesi sahasında Monaco’yu konuk edecek olan Le Havre, ligin en formda takımlarından birine karşı galibiyet arayacak. 4 maç sonra gelen galibiyetle ev sahibinde morallerin yüksek olduğunu belirtelim.

Monaco Takibi Bırakmadı

Monaco geçtiğimiz hafta aldığı derbi mağlubiyetini, taraftarı önünde Brest’i rahat bir skorla mağlup ederek unutturdu. Lille deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Adi Hütter ve öğrencileri, ligde ilk kez Lille’e karşı bu kadar etkisiz bir futbol sergiledi. Daha önce sadece Nice karşısında mağlup olan Monaco, bu mağlubiyette rakibinden çok daha iyi bir futbol sergilemiş ve kaçan 2 penaltının ardından yediği son dakika golüyle mağlup olmuştu. Lille karşısında ise oyun hakimiyetini tamamen rakibe kaptırdıklarını belirtelim. Brest’e karşı aldığı 2-0’lık galibiyetle zirve takibini bırakmayan Monaco, liderlik takibini 2 puan geride devam ettiriyor. 11 maçtan 7 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 23 puan toplamayı başaran konuk ekip, 25 gole imza atıp, kalesinde ise 14 gole izin verdi. Güven tazeleyen Monaco, hala Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alıyor.

Le Havre – Monaco Maç Bilgileri

Le Havre – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oceane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Le Havre takımında Oussama Targhalline ve Christopher Operi’nin sakatlıkları devam ediyor. Monaco’da ise Breel Embolo, Ben Seghir, Mohammed Salisu, Vanderson Campos ve Caio Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Abdoulaye Toure, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Mohamed Bayo.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibine tam gaz devam eden Monaco, iç sahada kazanarak eski günlerine geri döndü. Derbi mağlubiyetini unutturan Monaco, kazanmaya Le Havre deplasmanında devam edecek ve zirve takibini kayıpsız devam ettirecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika golsüz eşitlikle geçildi. Zirve takibinde puan kaybına engel olamayan Monaco, Le Havre deplasmanından beklediğimiz galibiyeti çıkaramadı. Konuk ekip gol fırsatlarını cömertçe harcarken, taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.