Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Nantes Maç Tahmini 12.11.2023

Fransa Ligue 1‘de ilk 11 hafta sonunda 16. sırada yer alan Metz ile 8. sıradaki Nantes karşı karşıya gelecek. Mücadelede 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Saint-Symphorien Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Metz galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.45, Nantes galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda.

Metz Play Out Hattında

Fransa Ligue 1’de ilk 11 hafta sona ererken, küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlardan birisi Metz oldu. Laszlo Bölöni ve öğrencileri, ilk 5 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, geri döndüğü Fransa Ligue 1’de sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Son haftalarda ise ev sahibinin adeta galibiyeti unuttuğunu söyleyebiliriz. Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır maç kazanamayan Metz, geçtiğimiz hafta ligin en alt sırasında yer alan Lyon ile berabere kaldı. Deplasmanda en yakın rakibine dahi diş geçirmeyi başaramayan ev sahibi, 11 haftalık fikstürde kalesini 19 gole kapatmayı başaramazken, rakip filelere ise sadece 9 gol gönderebildi. Lige adapte olmakta zorlanan Metz’in, henüz iç sahada galibiyeti bulunmuyor.

Nantes Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’de 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Nantes, üst sıralardan uzaklaştı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 4 haftanın tamamında puan kaybeden Nantes, sonraki 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başardı ve adını üst sırlara yazdırdı. Lens deplasmanında konuk ekip kötü gidişat 4-0’lık mağlubiyetle başlarken, geçtiğimiz hafta iç sahada Reims’e karşı devam etti ve 11. hafta 1-0’lık mağlubiyetle sona erdi. 11 haftanın 9’unda kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, 11 hafta sonunda kalesini 20 gole kapatmayı başaramadı. Ligin 8. sırasında yer alan Nantes, üst sıralarda daha fazla uzaklaşmak istemiyor. Bu hafta deplasmanda Metz’e karşı galibiyet arayacaklar.

Metz – Nantes Maç Bilgileri

Metz – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında Habib Maiga ve Oscar Estupinan’ın sakatlıkları devam ediyor. Nantes’de ise Fabien Centonze’nin sakatlığı devam ediyor.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Quentin Merlin.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden Nantes, son 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamadı. Nantes’in deplasmanda kötü gidişatı durduracağını ve Metz karşısında hata yapmayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Metz taraftarı önünde Nantes engelini kayıpsız geçti. Ev sahibi 3 golle 3 puana uzanırken, Nantes ise 90 dakika sonunda 1 golle mağlubiyetten kurtulamadı.