İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Napoli İddaa Tahmini 25.11.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 13. haftanın öne çıkan karşılaşmasında, Atalanta ile Napoli kozlarını paylaşacak. 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Atalanta galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.40, Napoli galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Atalanta – Napoli mücadelesinde, KGVAR seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansın sahipsiniz.

Atalanta 2 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında artan puan kayıplarının ardından, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, milli araya liderin 11 puan gerisinde girdi. Lider İnter’e karşı iç sahada alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, Udinese deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. İlk 12 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise şuna kadar harika bir performans ortaya koydu. Grupta 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladılar ve Sporting CP, Sturm Graz ve Rakow’u geride bırakarak, liderlik koltuğuna oturdular. Etkisini lige taşımak isteyen Atalanta, bu hafta sahasında son şampiyon Napoli’yi konuk edecek.

Napoli Zirveden Uzaklaşıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 1-1’lik Union Berlin beraberliğiyle dönen Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı 1-0’lık Empoli mağlubiyetiyle kapattı. İki kulvarda birden istediği sonuçları alamayan Rudi Garcia’nın öğrencileri, devler sahnesinde Union Berlin ve Braga’yı geçerek 2. sırada kendisine yer bulurken, lider Real Madrid’in ise 5 puan gerisin düştü. Gruptan çıkma iddiasını sürdüren konuk ekip, İtalya Serie A Ligi sahnesinde ise milli ara öncesi küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Empoli’ye, taraftarı önünde kaybetti. Maç boyunca üstün bir oyun sergilemesine karşın, savunma kilidini bir türlü açmayı başaramayan Napoli’de, yıldız isim Osimhen’in yokluğu fazlasıyla hissedildi. İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon olarak giriş yapan Napoli, 12 hafta sona erdiğinde liderin 10 puan gerisinde, 4. sırada kendisine yer buldu. Napoli zorlu Atalanta deplasmanından 3 puanla çıkarak, toparlanmak istiyor.

Atalanta – Napoli Maç Bilgileri

Atalanta – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Marten De Roon kırmızı kart cezalısı. Napoli’de ise Mario Rui’nin sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mathias Olivera, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 hafta geride kalırken, iki takımında lider ile arasındaki puan farkı çift hanelere ulaştır. Milli aradan galibiyetle dönmek ve yarışın içerisinde kalmak isteyen Atalanta ve Napoli, zorlu 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki ezeli rakipte beklediğimiz gibi milli aradan golle döndü. Atalanta ve Napoli derbide rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde gördüğü tek golle 2 golle karşılık vermeyi başaran Napoli, derbiden galibiyetle ayrıldı.