Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Leipzig Maç Tahmini 25.11.2023

Almanya Bundesliga‘da 12. hafta heyecanı devam ederken, Wolfsburg sahasında Leipzig‘i konuk edecek. 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak karşılaşmayı, tivibu SPOR 3 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 3.71, berberliğe 3.95, Leipzig galibiyetine ise 1.93 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Wolfsburg’da Düşüş Sürüyor

Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 4 galibiyet, 1 berberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Wolfsburg, 13 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Niko Kovac ve öğrencileri, sezona iyi bir başlangıç yapmasının ardından, son haftalarda yaşadığı düşüşle birlikte, üst sıralardan uzak kaldı. Son 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Wofsburg, son olarak milli ara öncesinde konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, 11 maç sonunda kalesini 20 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 15 kez havalandırdı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Wolfsburg’un, 11 maçının 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı.

Leipzig’de Moraller Yüksek

UEFA Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönen Leipzig, Almanya Bundesliga’da ise 11. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Sezona Bundesliga sahnesinde Bayer Leverkusen mağlubiyetiyle başlayan Marco Rose ve öğrencileri, ardından 8 hafta boyunca maç kaybetmedi. Seri Mainz 05 mağlubiyetiyle son bulurken, önce Kızılyıldız ardından Freiburg’a karşı alınan galibiyetlerle moral buldular. Şampiyonlar Ligi sahnesinde 4 haftayı 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakan ve 2 haftadır kazanan Leipzig, Almanya Bundesliga’da ise 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında 8 puan fark bulunan ve milli araya harika bir galibiyetle giden konuk ekip, zirve takibine kayıpsız devam etmek istiyor. Galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek isteyen Leipzig, 5 maçtır kazanmayan rakibine karşı hata yapmak istemiyor.

Wolfsburg – Leipzig Maç Bilgileri

Wolfsburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında, Patrick Wimmer ve Lukas Nmecha’nın sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise El Chadaille Bitshiabu, Daniel Olmo ve Willi Orban’ın sakatlıkları bulunuyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Maxence Lacroix, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xavi Simons, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda,Timo Werner.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Leipzig, milli ara öncesi hem lig hem de devler sahnesinden galip çıkmayı başardı. Son haftaların formsuz takımları arasında yer alan Wolfsburg’a karşı hata yapmayacaklarını ve sahadan 3 puanla ayrılacaklarını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.93

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg taraftarı önünde kazandı. Zirve takibindeki Leipzig, milli aradan mağlubiyetle dönerken, deplasmanda sergilediği etkisiz futbolla bizleri yanılttı. Deplasmanda bu sezonki en etkisiz futbollarından birini sergileyen Leipzig, zirve yarışından uzaklaşmaya başladı.