İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Wolverhampton İddaa Tahmini 27.11.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Wolverhampton deplasmanda, Fulham’a konuk oluyor. Zorlu mücadeleyi saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Fulham ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Fulham kazanır 2.45, beraberlik 3.40, Wolverhampton kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Fulham Alt Sıralarda

Fulham Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Marco Silva’nın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta konuk olduğu Aston Villa deplasmanında 3-1 kaybetti. Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Fulham’da moraller bozuk. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da yaklaşmaya başladılar. Fulham bu hata Craven Cottage’de Wolverhampton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Fulham’da Issa Diop, Tosin Adarabioyo ve Rodrigo Muniz sakat. Joao Palhinha ise kart cezalısı.

Wolverhampton’dan Sürpriz Galibiyet

Wolverhampton Premier Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Molineux Ground’da Tottenham’ı konuk eden Gary O’Neil’ın ekibi uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 3 puan almayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Wolverhampton’da moraller yerinde. Premier Lig’de özellikle son hatalarda iyi sonuçlar alan Wolverhampton son 7 maçta sadece 1 kez kaybetti. Bu hafta Fulham’a konuk olacak Wolverhampton’da Craig Dawson kart cezalısı. Joe Hodge ise sakat.

Fulham – Wolverhampton Maç Bilgileri

Fulham – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Issa Diop, Tosin Adarabioyo ve Rodrigo Muniz sakat. Joao Palhinha ise kart cezalısı. Wolverhampton’da Craig Dawson kart cezalısı. Joe Hodge ise sakat.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Fulham’da kötü gidişat devam ediyor. Milli araya da puan kaybı ile giren Fulham, Villa Park’da konuk olduğu Aston Villa’ya 3-1 mağlup oldu. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Marco Silva’nın ekibi bu süreçte sadece 1 puan toplayabildi. Wolverhampton ise moralli. Milli araya Tottenham galibiyeti ile girdiler. Molineux Ground’da rakibini 2-1 mağlup eden Wolverhampton 3 puanın sahibi oldu. Bugün gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı maçta kazanan Fulham oldu. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’ı 3-2 mağlup ettiler.