sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.12.2023

İddaa fikstüründe 1 Aralık Cuma akşamı yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Reims – Strasbourg: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; beIN SPORTS 3 ekranlarından 1 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims ile Strasbourg karşı karşıya geliyor. Mücadeleye Auguste Delaune Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde milli araya mağlubiyetle giren Reims, milli ara dönüşünde mağlubiyetlerine devam etti. Lider PSG karşısına 3 maçlık yenilmezlik, 2 haftalık galibiyet serisiyle çıkan William Still ve öğrencileri, milli araya 3-0’lık mağlubiyetle girdi. Taraftarı önünde kaybedilen 3 puandan ziyade sergilenen etkisiz futbol moralleri bozarken, Reims geçtiğimiz hafta sahalara Rennes deplasmanında döndü ve karşılaşma 3-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Son 2 hafta kalesini tam 6 gol kapatmayı başaramayan ve rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabilen ev sahibi, 5. sıraya kadar geriledi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Reims, son haftalarda düşüşe geçti. 5. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, bu hafta Strasbourg’a karşı iç sahada kazanarak, puan kayıplarına son vermek istiyor. Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 6 haftayı puan kayıplarıyla kapatırken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. PSG, Nantes ve Lens karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, milli ara öncesi Rennes ve Clermont ile berabere kalarak, puan kayıplarına devam eden Strasbourg, milli ara dönüşünde ise Marsilya ile berabere kaldı. Mağlubiyetlerine son vermeyi başarsa da puan kayıplarına son vermeyi başaramayan Patrick Vieira ve öğrencileri, son 6 haftada 8 gol yerken, rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabildi. Düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan konuk ekip, kötü gidişata Reims deplasmanında son vermek istiyor. Deplasmanda sadece Metz’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, dış saha karnesiyle güven vermeyi başaramadı. Fransa Ligue 1’in son 2 haftasında aldığı mağlubiyetlere rağmen 5. sırada kalmaya devam eden Reims, üst sıraları bırakmak istemiyor. Son haftalarda başlayan düşüşe rağmen sezona iyi bir başlangıç yapan Reims, düşme tehlikesini yakından hisseden Strasbourg karşısında puan kayıplarına son verecektir.

Darmstadt 98 – Köln: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 1 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati il 22:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga 13. hafta mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Köln karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga sahnesinde son 5 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Lige yeni yükselen ev sahibi, ilk 5 haftanın tamamında yaşadığı puan kayıplarının ardından Werder Bremen ve Augsburg’a karşı aldığı üst üste galibiyetlerle toparlanma sinyalleri vermesine karşın, son 5 haftada yeniden düşüşe geçti. Leipzig, Bayern Münih ve Bochum karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, son 2 haftada Mainz 05 ve Freiburg karşısında üst üste beraberliklere imza attılar. Son 5 haftanın tamamında yaşanan puan kayıplarının ardından, düşme hattıyla puan farkı 1’e kadar indi. 12 maçta kalesini tam 33 gole kapatamayan Darmstadt 98, ligin en zayıf savunma performansıyla, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Almanya Bundesliga sahnesinde milli ara dönüşü puan kayıplarına devam eden Köln, en alt sıraya demir attı. Teknik adam Steffen Baumgart uzun süredir eleştiri oklarının hedefi halin gelirken, konuk ekip 12 haftanın 11’inde puan kaybetti. Sadece 5 hafta önce 10 kişi yakaladığı Gladbach karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek sezonun ilk galibiyetini alan Köln, son 5 haftada bir daha maç kazanamadı. Milli ara öncesinde Augsburg ve Bochum ile berabere kalan Köln, milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Bayern Münih karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ligin en kötü hücum performansını sergileyen konuk ekip, 12 haftada rakip fileleri sadece 9 kez havalandırabilirken, kalesini ise 24 gole kapatamadı. Ligin en alt sırasından kurtulmak isteyen Köln, bu hafta en yakın rakiplerinden Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Darmstadt 98 ve Köln, bu hafta galibiyet arayacak. Maç kazanmakta zorlanan iki takımda, savunma performansıyla güven vermeyi başaramadı. Mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Monza – Juventus: KGVAR, 1.78 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 1 Aralık Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Monza ile Juventus karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Monza, milli ara dönüşünde seriyi sürdürmeyi başarırken, bu hafta ligin en formda takımlarından Juventus’u sahasında konuk edecek. Yeni sezonda galibiyet adına zorlanmasına karşın, rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı tanımayan ev sahibi, 13 haftayı 4 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece  İnter, Atalanta ve Roma karşısında mağlubiyetler yaşayan Monza, taraftarı önünde namağlup bir performans grafiği ortaya koyuyor. Raffaele Palladino ve öğrencileri, milli ara dönüşünde Cagliari deplasmanına konuk olurken, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Monza, bu hafta seriyi Juventus karşısında sürdürmek istiyor. Juventus, İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftasında liderlik şansını değerlendiremedi. Milli araya 7 maçlık yenilmezlik, 5 maçlık galibiyet serisiyle giren Massimiliano Allegri ve öğrencileri, milli ara dönüşü sahasında lider İnter ile 1-1 berabere kaldı. Maça daha iyi başlayan ve üstünlüğü 26. dakikada yakalayan taraf Juventus olsa da, konuk ekip üstünlüğünü sadece 6 dakika koruyabildi ve derbiden 1 puanla ayrıldı. Son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan JUVE, lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başardı. Ligin en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, 13 haftalık fikstürde ise sadece Sassuolo’ya galibiyet şansı verdi. 20 gol atıp, kalesinde ise sadece 8 gole izin veren Juventus, bu hafta seriyi Monza deplasmanında sürdürmek istiyor. Tamamen İtalya Serie A Ligi’ne şampiyonluğa odaklanan konuk ekipte, 14. hafta öncesi, moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 hafta mağlubiyete yer vermeyen ve lider ile arasında puan farkını 2’ye kadar indiren Juventus, liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Son 8 haftanın en formda takımları arasında yer alan Allegri ve öğrencileri, Monza deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.99

Bets10 Bahis Oranı: 6.24