İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Real Sociedad İddaa Tahmini 02.12.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettirmek isteyen Real Sociedad deplasmanda, Osasuna’ya konuk oluyor. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Osasuna ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Osasuna kazanır 3.40, beraberlik 3.20, Real Sociedad kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.    

Osasuna’da Puan Kayıpları 

Osasuna La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olan Osauna karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Formsuz rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Osasuna haklı bir yenilgi yaşadı. La Liga’da son 4 maçında sadece 1 puan alabilen Osasuna’nın düşme hattına yaklaştığını da belirtelim. Bu sezon El Sadar’da sadece 1 kez kazanabilen Osasuna bu hafta evinde Real Sociedad’ı ağırlayacak. Mücadele öncesinde Osasuna’da Kike Barja’nın sakatlığı devam ediyor. 

Real Sociedad’da Hedef İlk 4 

Real Sociedad La Liga’da oynadığı son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Önce Almeria deplasmanında 3-1 kazanan Bask ekibi geçtiğimiz hafta sonu ise Anoeta’da konuk ettiği Sevilla’yı 2-1 ile geçti. Imanol’un ekibinde ilk 4 umutları devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de gruptan çıkmayı garantileyen Real Sociedad hafta içi konuk ettiği Salzburg ile golsüz berabere kalmıştı. La Liga’nın bu sezon etkili takımlarından biri olan Real Sociedad bu hafta konuk olacağı Osasuna deplasmanında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları devam ediyor.

Osasuna – Real Sociedad Maç Bilgileri

Osasuna – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

İddaa Tahmini

Osasuna’da galibiyet hasreti sürüyor. Geçen hafta La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Arrasate’nin öğrencileri mücadeleyi puansız geçti. Rakibine 3-1 kaybeden Osasuna’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Bu sezon El Sadar’da da istedikleri sonuçları alamıyorlar. Real Sociedad ise moralli. Almeria galibiyetinin ardından Real Sociedad karşısında da kazanmayı başardılar. Bu hafta Osasuna deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.32

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna evinde puan almayı başardı. El Sadar’da konuk ettikleri Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldılar.