İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Frosinone İddaa Tahmini 02.12.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 3. sırasında yer alan Milan, 2 Aralık Cumartesi akşamı sahasında 10. sıradaki Frosinone‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Milan galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.65, Frosinone galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Milan Lige Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına milli ara dönüşünde dur demeyi başaran Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi üst üste 4 maçta puan kayıpları yaşayan Pioli ve öğrencileri, liderin 6 puan gerisine düştü. Milli ara dönüşü iç sahada konuk ettikleri Fiorentina’ya karşı Theo Hernandez’in penaltı golüyle galip gelmeyi başardılar. Zirve ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasına izin vermeyen Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nun son haftasında Dortmund’a karşı mağlup olurken, son sıraya demir attı. Hala gruptan çıkma şansları devam etse de, 2.’lik şansını fazlasıyla zora soktuklarını söyleyelim. Rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Milan, bu hafta evinde Frosinone’yi konuk edecek. Son haftalarda düşüşe geçmelerine rağmen, sezon genelinde Pioli ve öğrencilerinin, iyi bir performans grafiği sergilediğini belirtelim.

Frosinone Deplasmanda Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftasında son dakika golüyle kazanan Frosinone, iç sahada yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde harika bir iç saha performansı sergileyen konuk ekip, deplasmanda ise bir türlü etkili olamadı. Dış sahada 4 maçtır mağlubiyetlerden kurtulamazken, 6 maçtır ise puan kayıplarına çare bulamıyor. Dış sahada henüz maç kazanamayan Frosinone, bu hafta Milan deplasmanında galibiyet arayacak. Ligin 10. sırasında kendisine yer bulan Frosinone, küme düşme hattında uzak, rahat bir konumda yoluna devam ediyor. Kalesinde 21 gole engel olmayı başaramayan Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, rakip fileleri ise 19 kez havalandırmayı başardı. Konuk ekip iç saha etkisiyle güven vermeyi başarsa da, deplasman karnesiyle güven vermekten çok uzakta.

Milan – Frosinone Maç Bilgileri

Milan – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Olivier Giroud kart cezalısı. Kalulu, Caldara, Thiaw, Okafor ve Pellegrino’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Frosinone’de ise Riccardo Marchizza, Pol Lirola ve Abdou Harroui’nin sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Yunus Musah.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Mehdi Bourabia, Memeh Okoli, Reinier, Anthony Torque, Luca Garritano, Enzo Barrenechea, Matìas Soulè Malvano, Jaime Baez, Marvin Cuni.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Milan, Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönerken, lige odaklandı. Deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan Frosinone’ye karşı, Pioli ve öğrencilerinin kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan taraftarı önünde 3 puanı 3 golle aldı. Pioli ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi sahnesinde üst üste 2. galibiyetini alırken, zirve takibini bırakmadı.