Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Freiburg Maç Tahmini 03.12.2023

İddaa fikstüründe 3 Aralık Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 13. hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alan maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Mainz 05 galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.56, Freiburg galibiyetine ise 3.08 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Galibiyet Almakta Zorlanıyor

Milli ara dönüşünde Hoffenheim deplasmanına konuk olan Mainz 05, karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, ligde ilk kez bu sezon üst üste 4 maçtan namağlup çıkmayı başardı. Sezon ev sahibi adına kabus gibi başlarken, ilk 8 haftanın en zayıf halkalarından biri haline geldiler. 8 hafta boyunca tüm maçlarında puan kaybeden Mainz 05, son 4 haftalık fikstürde yavaş yavaş yükselişe geçmeye başladı. 3 beraberlik, 1 galibiyetle toplanan 6 puan Bo Svensson ve öğrencilerinin düşme hattından kurtulması için yeterli olmasa da, toparlanmaları adına umutlandıklarını söyleyebiliriz. Evinde Freiburg’u konuk edecek olaan Mainz 05, artık beraberliklere son vererek, kazanmaya başlamak istiyor. 12 maçlık fikstürde sadece 1 galibiyetlerinin bulunduğunu belirtelim.

Freiburg Avrupa’da Başarılı

Almanya Bundesliga’da son 4 hafta puan kayıplarına çare bulamayan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantiledi. Milli ara dönüşünde Darmstadt 98 ile iç sahada 1-1 berabere kalan Christian Streich ve öğrencileri, düşme hattındaki rakibine dahi diş geçiremedi ve son 4 haftalık lig fikstürünü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. 9. sıraya kadar gerileyen Freiburg, adım adım üst sıralardan uzaklaşıyor. Bu sezon ilk kez üst üste 4 maçta puan kaybeden konuk ekip, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. Hafta içi fikstüründe Olympiakos’a karşı alınan 5-0’lık iç saha galibiyetiyle hem zirve ortaklığını bırakmadılar hem de gruptan çıkmayı garantilediler. Avrupa sahnesinde son 2 maçta tam 10 golle 2 galibiyete imza atan Freiburg, etkisini lige taşımak istiyor.

Mainz 05 – Freiburg Maç Bilgileri

Mainz 05 – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde bu hafta Zentner, Onisiwo, Weiper, Leitsch, Olsen ve Guilavogui’nin sakatlıkları devam ediyor. Freiburg takımında Lukas Kübler, Christian Günter, Yannik Keitel ve Maximilian Philipp’n sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Noah Weisshaupt, Michael Gregoritsch, Ritsu Doan.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da konuk ekip Freiburg adına düşüş devam ederken, UEFA Avrupa Ligi’nde gösterilen başarıyla teselli buldular. Avrupa sahnesinde gruptan çıkmayı garantileyen konuk ekip, artık rotasını lige çevirecek ve bu hafta Mainz 05 karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 2.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.08

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Michael Gregoritsch oldu. Konuk ekip Mainz 05 engelini tek gollü galibiyetiyle geçerken, ligde puan kayıplarına dur dedi. Kazananları tebrik ederiz.