İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Tottenham İddaa Tahmini 03.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Üst üste 3 maçtır kaybeden Tottenham deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz

Manchester City ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.32, beraberlik 6.10, Tottenham kazanır ise 9.10 olarak açıklanmış. Tottenham 0.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Manchester City’de Puan Kayıpları

Manchester City hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Pep Guardiola’nın öğrencileri ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-2 kazanarak 3 puanı kaptı. Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Manchester City Premier Lig’de ise son 2 haftadır kazanamıyor. Önce Chelsea ile 4-4 berabere kalan Manchester City, geçen hafta sonu ise Etihad’da konuk ettiği Liverpool ile 1-1 berabere kalmıştı. Liderliği Arsenal’a kaptıran Manchester City 2. sıraya geriledi. Bu hafta sonu ise Tottenham’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne ve Matheus Nunes’in sakatlıkları sürüyor.

Tottenham’da Mağlubiyet Serisi

Tottenham adına kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Aston Villa’yı konuk eden Londra ekibi mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son 3 maçını kaybeden Ange Postecoglou’nun ekibinde moraller bozuk. Lider Arsenal ile puan farkı da açılmaya başladı. Tottenham bu hafta sonu Etihad’da Manchester City’nin konuğu olacak. Son 3 maçını kaybeden Tottenham’ın bu maçta da puan alma ihtimali düşük. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Cristian Romero kart cezalısı. Richarlison, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, James Maddison ve Ivan Perisic sakat.

Manchester City – Tottenham Maç Bilgileri

Manchester City – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kevin De Bruyne ve Matheus Nunes’in sakatlıkları sürüyor. Tottenham’da Cristian Romero kart cezalısı. Richarlison, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, James Maddison ve Ivan Perisic sakat.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Yves Bissouma, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Brennan Johnson

İddaa Tahmini

Manchester City son 2 Malta 4 puan bıraktı. Önce Chelsea ardından ise Liverpool beraberlikleri ile liderliği Arsenal’a kaptırdılar. Geçen hafta Etihad’da konuk ettikleri Liverpool ile 1-1 berabere kalmışlardı. Son 3 resmi maçta kalesinde tam 7 gol gören Manchester City savunmada güven vermiyor. Tottenham ise Premie Lig’de son 3 maçını da kaybetti. Geçen hafta öne geçtikleri Aston Villa karşısında 2-1 mağlup oldular. Ange Postecoglou’nun ekibi düşüşte. Manchester City maçın favorisi olsa da ben Tottenham’dan bu maçta gol bekliyorum. Puan almaları da benim açımdan sürpriz olmaz. Tottenham skor üretir.

İddaa Oranı: Tottenham 0.5 ÜST, Oran 1.42

Bets10 Oranı: Tottenham 0.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City son dakikada yediği golle yıkıldı. Etihad’da konuk ettikleri Tottenham ile 3-3 berabere kaldılar.