Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Montpellier İddaa Tahmini 03.12.2023

3 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17.00 itibariyle başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Monaco ile Montpellier karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Hovarda, Monaco galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.45, Montpellier galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Monaco Lidere Kaybetti

Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Monaco, milli ara dönüşünde liderlik koltuğuna oturma fırsatı bulurken, PSG deplasmanından aldığı 5-2’lik mağlubiyetle, fırsatı çok kötü değerlendirdi. Milli aradan son derece etkisiz bir geri dönüş yapan Adi Hütter ve öğrencileri, 13. hafta itibariyle liderin 6 puan gerisine düştü. 13 haftada sadece 3 kez mağlubiyet yaşayan Monaco, son 4 haftada 2 mağlubiyet alırken, bu mağlubiyetlerini deplasmanda aldı ve dış sahada düşüşe geçti. İç saha etkisi devam eden Monaco, taraftarı önünde çıktığı 6 maçtan ise 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Liderin ardından ligin en iyi hücum performansını ortaya koyan ev sahibi, toplamda rakip fileleri 27 kez havalandırmayı başardı. Galibiyetlerine geri dönmek isteyen Monaco, Montpellier’e karşı sahasında galibiyet arayacak.

Montpellier’de Düşüş Sürüyor

Montpellier cephesinde milli ara dönüşü puan kayıpları devam ediyor. Michel Der Zakarian yönetiminde zor günler geçirmeye devam eden Montpellier, milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Clermont ile 1-1 berabere kaldı. Mağlubiyetten bitime 3 dakika kala kurtulabilen ve galibiyetten uzak performansını sürdüren konuk ekip, son 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Nice ve Clermont ile berabere kalan ekip, PSG ve Brest karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. 13 hafta sonunda 13 puanla 13. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, Play Out hattının 2 puan, düşme hattının ise 3 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Montpellier bu hafta Monaco karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Monaco – Montpellier Maç Bilgileri

Monaco – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Eliesse Ben Seghir, Embolo, Boadu ve Caio Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor. Montpellier cephesinde karşılaşma öncesi Leo Leroy, Christopher Jullien, Theo Sainte-Luce, Maxime Esteve, Arnaud Nordin ve Issiaga Sylla’nın sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Wissam Ben Yedder.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Falaye Sacko, Moussa Al Tamari, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Leo Leroy, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Wahbi Khazri.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta lider karşısında ağır bir mağlubiyet almasına karşın, zirve takibine devam eden Monaco, ilk 13 haftada son derece etkili bir performans sergiledi. Adi Hütter ve öğrencilerinin, Montpellier karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco taraftarı önünde Wissam Ben Yedder ve Takumi Minamino’nun golleriyle kazandı. Maç boyunca kalesinde gole geçit vermeyen ev sahibi, 2 golle kazanarak zirve takibine devam etti. Kazananları tebrik ederiz.