Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Sivasspor İddaa Tahmini 04.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Fenerbahçe evinde, Sivasspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 1.32, beraberlik tercihinin 5.81, Sivasspor galibiyetinin ise 10.97 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Fenerbahçe 3 Puan Peşinde 

Fenerbahçe hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde ağır bir yenilgi yaşadı. Nordsjaelland deplasmanına konuk olan Sarı Lacivertliler rakibine 6-1 kaybetti. Özellikle savunmada İsmail ve Yusuf ikilisi çok etkisiz kaldı. Özellikle son dönemde Fenerbahçe’nin oyununda gözle görülür bir düşüş var. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe liderliğini sürdürmüştü ama oynanan futbol taraftarları pek tatmin etmişe benzemiyor. Son 4 resmi maçta sadece 1 kez kazanabilen Fenerbahçe bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Miha Zajc, Lincoln, Rodrigo Becao ve Alexander Djiku’nun sakatlıkları sürüyor. 

Sivasspor’dan 1 Puan 

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Trabzonspor’u konuk eden Servet Çetin’in ekibi mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Yiğidolar Süper Lig’de son 3 maçından da puan kaybı ile ayrılmış oldu. Bu sezon geride kalan 13 haftada 3 kez kazanabilen Sivasspor’un Süper Lig’de henüz iç sahada galibiyet alamadığını da belirtelim. Bu hafta ise Sivasspor’u yine zorlu bir maç bekliyor. Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Sivasspor sürpriz arayacak. Maç öncesinde Sivasspor’da Bengali Koita sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe – Sivasspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Miha Zajc, Lincoln, Rodrigo Becao ve Alexander Djiku’nun sakatlıkları sürüyor. Sivasspor’da Bengali Koita sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Fred, Sebastian Szymanski, İsmai Yüksek, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

İddaa Tahmini

Fenerbahçe hafta içi şok ve farklı bir yenilgi yaşadı. UEFA Konferans Ligi’nde konuk oldukları Nordsjaelland’a 6-1 kaybettiler. Grupta üst üste ikinci yenilgisini alan Fenerbahçe’de moraller bozuk. Geçen hafta Süper Lig’de Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettiler ve ama sergilenen futbol taraftarları tatmin etmedi. Sivasspor ise hücumda üretken bir takım. Geçen hafta sonu Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldılar. Rey Manaj formda. Kadıköy’de gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.35

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe net bir galibiyet aldı. Kadıköy’de konuk ettikleri Sivasspor’u 4-1 mağlup ederek moral buldular.