İddaa Tahminleri ve Analizleri

Stuttgart Borussia Dortmund İddaa Tahmini 06.12.2023

6 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesinde, Stuttgart ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Mercedes-Benz Arena ev sahipliği yapacak.

Bets10, Stuttgart galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.95, Dortmund galibiyetine ise 3.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.93, beraberliğe 3.34, konuk ekibe ise 2.60 oran veriyor.

Stuttgart 3 Haftadır Kazanamıyor

Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga sahnesinde Stuttgart rüzgarı esmeye devam ediyor. Sebastian Hoeness yönetiminde tarihinin en iyi ilk 13 haftalarından birini geçiren ev sahibi, 10 galibiyet, 3 berberliğe imza atarken, liderin 5 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 3. sırada kendisine yer bulan Stuttgart, son 3 haftalık fikstürde Dortmund, Frankfurt ve Werder Bremen’i mağlup etti. 13 maçta 33 gole imza atan ev sahibi, Sehrou Guirassy önderliğinde harika bir hücum performansı sergiliyor. Galibiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda devam eden Stuttgart, önce Balingen arından Union Berlin’e karşı kazandı. 3 hafta önce ligde mağlup ettiği Dortmund karşısında, DFB Kupası kapsamında karşı karşıya gelecekler.

Borussia Dortmund Lidere Diş Geçiremedi

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nun liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da ise zirve takibine devam ediyor. Devler sahnesinde konuk olduğu Milan deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkarak, liderlik koltuğunu bırakmadılar. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta lider ile berabere kaldılar ve 13 hafta sonunda liderin 10 puan gerisinde kaldılar. Namağlup Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle geçirseler de, ikinci yarıda skoru koruyamadılar ve mücadele beraberlikle sona erdi. İki kulvarda birde başarısıyla dikkat çeken Edin Terzic ve öğrencileri, kısa bir süre önce ligde mağlup olduğu Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak. DFB Kupası’nda Schott Mainz ve Hoffenheim engellerini geçen Sarı Siyahlılar, Çeyrek Final bileti hedefinde.

Stuttgart – Dortmund Maç Bilgileri

Stuttgart – Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Nikolas Nartey, Hiroki Ito, Lilian Egloff ve Roberto Massimo’nun sakatlıkları devam ediyor. Dortmund cephesinde ise Felix Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Deniz Undav.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Marius Wolf, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Stuttgart ve Dortmund, DFB Kupası’nda yoluna devam etmek istiyor. Çeyrek Final hedefindeki tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.32

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Silas Katompa Mvumpa ve Serhou Guirassy’nin golleriyle kazanan Stuttgart, Almanya DFB Kupası’nda adını Çeyrek Final Turu’na yazdırdı. İki kulvarda birden üst üste galibiyetler alan ev sahibi, rakibine gol şansı vermedi.