İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Las Palmas Bahis Tahmini 09.12.2023

İspanya La Liga’da üst sıra takibini devam ettiren Las Palmas deplasmanda, Alaves ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

AlavesLas Palmas arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Alaves kazanır 2.02, beraberlik 3.30, Las Palmas kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Alaves İç Sahada Kazanıyor 

Alaves La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Mallorca deplasmanına konuk olan Alaves karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrılarak 1 puanın sahibi oldu. Son haftalarda topladığı puanlar ile düşme hattı ile puan farkını açan Alaves’in 18. Sıradaki Celta Vigo ile arasında 7 puanlık fark var. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçını kazanmayı başaran Luis Garcia’nın öğrencileri bu hafta Las Palmas karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Alaves’de Ander Guevara kart cezalısı. Aleksandar Sedlar ise sakat. 

Las Palmas Dikkat Çekiyor 

Las Palmas La Liga’da geçtiğimiz haftayı 3 puan ile geçti. Gran Canaria’da konuk ettikleri Getafe’yi 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Getafe’nin 8 maçlık yenilmezlik serisini sona erdiren Las Palmas’da moraller yerinde. La Liga’da ilk 6 umutlarını da devam ettiren Garcia Pimienta’nın öğrencileri bu hafta sonu ise Mendizorrotza’da Alaves’in konuğu olacak. Sezonun dikkat çeken takımlarından biri olan Las Palmas’da moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Alaves deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Las Palmas’da Sandro Ramirez ve Fabio Gonzalez’in sakatlıkları sürüyor. 

Alaves – Las Palmas Maç Bilgileri

Alaves – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Ander Guevara kart cezalısı. Aleksandar Sedlar ise sakat. Las Palmas’da Sandro Ramirez ve Fabio Gonzalez’in sakatlıkları sürüyor. 

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Alaves geçen hafta konuk olduğu Mallorca deplasmanından puan almayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kalan Luis Garcia’nın ekibi son 4 haftada sadece Barcelona’ya kaybetti. Las Palmas ise ilk 6 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Gran Canaria’da konuk ettikleri Getafe’yi 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu hafta ise Alaves deplasmanında puan arayacaklar. Las Palmas sürpriz sonuçlar alabilen bir takım. Performans anlamında da Alaves’e nazaran daha iyiler. Mendizorrotza’dan puan ile dönerler. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.56

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Las Palmas tek golle kazandı. Alaves’i deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.