İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Arsenal İddaa Tahmini 09.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Aston Villa evinde, lider Arsenal’ı konuk edecek. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Aston VillaArsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Aston Villa kazanır 3.40, beraberlik 3.75, Arsenal kazanır ise 2.12 olarak açıklanmış.

Aston Villa Evinde Kazandı

Aston Vila Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi dikkat çekici bir galibiyet aldı. Villa Park’da konuk ettikleri Manchester City’i Leon Bailey’in attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler. Güçlü rakibi karşısında müthiş bir direnç gösteren ve üstün bir oyun oynayan Aston Villa zirve takibini de devam ettiriyor. Premier Lig’de bu hafta sonu Villa Park’da lider Arsenal’ı konuk edecekler. Aston Villa’nın kazanması halinde şampiyonluk yarışın ortak olacağını belirtelim. Bu hafta Arsenal ile karşı karşıya gelecek olan Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlığı devam ediyor.

Arsenal Son Saniyede Kazandı

Arsenal’ın Premier Lig’de galibiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Kenilworth Road’da Luton Town’a konuk olan Arsenal 3-2 geriye düştüğü maçı son saniyede Declan Rice’ın attığı golle 4-3 kazandı ve altın değerinde bir 3 puan elde etti. Manchester City’nin mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de son 4 maçını kazanan Mikel Arteta’nın öğrencileri liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Arsenal’da Thomas Partey ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa – Arsenal Maç Bilgileri

Aston Villa – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Thomas Partey ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Aston Villa geçen hafta Villa Park’da Manchester City’i konuk etti ve Bailey’in attığı tek golle maçı 1-0 kazandI. Premier Lig’de bu sezonun en dikkat çeken takımlarından biri olan Aston Villa’da moraller yerinde. Arsenal’ın ise liderliği devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Luton Town deplasmanında son saniye golüyle 4-3 kazandılar ve galibiyet serisini 4 maça çıkarttılar. Bu hafta ise işleri pek kolay değil. Aston Villa çok formda. Arsenal’da son 4 maçını kazanarak geçti. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa tek golle 3 puanı kaptı. Lider Arsenal’ı 1-0 mağlup ederek dikkat çektiler.