sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.12.2023

Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi kapsamında 9 Aralık Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

PSG – Nantes: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 9 haftadır maç kaybetmeyen PSG ile geçtiğimiz haftada teknik adam değişikliğine giden Nantes, 9 Aralık Cumartesi akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, son 7 haftanın tamamında galip çıkarken, 9 haftadır ise rakiplerine galibiyet şansı vermiyor. Luis Enrique yönetiminde lige damga vurmaya başlayan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden ise henüz istediğini alamadı. Geçtiğimiz hafta Le Havre deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkaran PSG, son 9 haftada 26 gole imza atarken, rakiplerine ise sadece 5 gol şansı tanıdı. Ligde yoluna doludizgin devam eden ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise son hafta Dortmund deplasmanına konuk olacak. Gruptan çıkmak için lider karşısında galibiyete ihtiyacı olan PSG, iç sahada vereceği Nantes sınavının ardından, Almanya deplasmanına gidecek. Kısa süreli hedeflerine ulaşmak için 2’de 2 yapmaya ihtiyacı olan PSG, uzun süredir ligde gösterdiği performansla, bunu başarabilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Nantes cephesinde, Jocelyn Gourvennec dönemi galibiyetle başladı. Yeni hocasıyla ilk sınavını ligde yoluna namağlup devam eden Nice’a karşı iç sahada veren konuk ekip, rakibine sezonun ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla yaşatırken, galibiyeti getiren gol 25. dakikada Florent Mollet’den geldi. Teknik adam değişikliği 4 maçtır devam eden puan kayıplarına son verirken, konuk ekip Gourvennec yönetiminde umutlandı. İlk 14 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ve 18 puanla 9. sırada yer alan Nantes’in, alt sıralarından kurtulmak adına, yeni teknik adamıyla galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Kalesini 23 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 18 kez havalandırabildi. Fransa Ligue 1’de 9 haftadır maç kaybetmeyen, 7 haftadır ise kazanan PSG, ligde çok formda. Hafta içi devler sahnesinde kader maçına çıkacak olan ev sahibi, rotasını büyük ölçüde Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Nantes ise teknik adam değişikliğiyle birlikte, vites yükseltti. Zorlu mücadelede, iki takımında skor üreteceğini düşünüyoruz.

Rennes – Monaco: MS 2, 2.38 (iddaa) – 2.72 (Bets10) ; 9 Aralık Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’in 15. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Rennes ile Monaco kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Rennes cephesinde UEFA Avrupa Ligi’nde yakalanan başarı, Julien Stephan’nın görevde kalması için yeterli olmadı. Fransa Ligue 1’de alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan ve çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ev sahibi, 2 hafta önce göreve Julien Stephan’ı getirdi. Yeni hocasıyla hem ilk Fransa Ligue 1 sınavını hem de UEFA Avrupa Ligi sınavını kazanan Rennes, Reims ve Maccabi Haifa’ya karşı aldığı 3’er gollü galibiyetlerle birlikte yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta Marsilya engeline takıldı. Veldorme deplasmanında devre arasına 1-0 geride giren Rennes, erken yediği golün ardından bir daha oyuna ortak olamadı ve ikinci yarının başında 10 kişi kaldı. Karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, Stephan yönetiminde ilk kez hücum hattında bu kadar etkisiz bir futbol sergiledi. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda son haftaya lider giren Rennes, Fransa Ligue 1’de ise ilk 14 hafta bittiğinde 12. sırada yer aldı. Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine geri dönen Monaco, zirve yarışını bırakmadı ve liderlik iddiasını 15. haftaya taşıdı. Milli ara öncesi Le Havre beraberliğiyle araya moralsiz giren, milli ara dönüşünde ise PSG deplasmanında 5-2’lik hezimetten kurtulamayan Monaco, zor günlerden kısa sürede çıkmayı başardı. Adi Hütter ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta taraftarı önünde konuk ettiği Montpellier karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Sezona damga vuran Minamino ve Ben Yedder gollerine devam ederken, konuk ekip 14 hafta sonunda puanını 27’ye çıkardı ve lider ile arasındaki puan farkını 6’da tutmayı başardı. 14 maçta 29 gole imza atan Monaco, 14 haftanın 11’inde rakip fileleri havalandırarak, liderin ardından iyi hücum performansını sergiledi. Zirve takibine kayıpsız devam etmek isteyen Monaco, galibiyetlerine Rennes deplasmanında devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Monaco, geçtiğimiz hafta aldığı iç saha galibiyetiyle güven tazeledi. Liderlik iddiasını sürdüren Adi Hütter ve öğrencileri, Rennes deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Hellas Verona – Lazio: MS 2, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 9 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Hellas Verona ile Lazio karşı karşıya gelecek. Hellas Verona ilk 14 hafta itibariyle, Marco Baroni yönetiminde zor günler geçiriyor. Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nde küme düşmekten zor kurtulan ev sahibi, yeni sezonda tekrar küme düşme hattının içerisinde yer aldı. İlk 2 haftada Empoli ve Roma’ya karşı üst üste galibiyetler alan Hellas Verona, sezona yaptığı harika başlangıcın ardından, bir daha maç kazanamadı. Son 12 haftayı 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta Udinese ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulan Hellas Verona cephesinde, kabus devam ediyor. Düşme hattından kurtulmak isteyen ev sahibi, bu hafta Lazio karşısında galibiyet arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son haftaya girilirken, Son 16 biletini garanti altına alan ve liderlik şansı devam eden Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 14 hafta sona erdiğinde, 9. sırada yer aldı. Üst üste 3 maçta puan kayıpları yaşayan Sarri ve öğrencileri, Bologna ve Salernitana deplasmanlarından mağlup dönerken, iç sahada Roma ile golsüz berbere kaldı. Puan kayıplarına 14. haftada son vermeyi başaran Lazio, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Cagliari karşısında Pedro’nun tek golüyle kazandı. Ligde üst sıralara yetilmeye çalışan ve Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarıyı İtalya Serie A Ligi’ne taşımak isteyen Lazio, bu hafta Hellas Verona deplasmanında galibiyet arayacak. Devler sahnesinden büyük ölçüde istediğini alan konuk ekibin, artık ligde daha etkili olacağı fikrindeyiz. İtalya Serie A Ligi’nde 3 hafta sonra galip gelmeyi başaran Lazio, rotasını lige çevirdi. Şampiyonlar Ligi başarısını lige taşımak isteyen Lazio, galibiyetlerine Hellas Verona deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.75

Bets10 Bahis Oranı: 10.05