Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Toulouse Maç Tahmini 10.12.2023

10 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Toulouse karşı karşıya geliyor.

Rexbet, Lyon kazanır seçeneğine 2.05, beraberliğe 3.60, Toulouse kazanır seçeneğine ise 3.60 oran veriyor. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Lyon Dipten Kurtulamadı

Lyon cephesinde Pierre Sage hamlesi de kötü gidişata çare olmadı. Fransa Ligue 1 tarihindeki en zor günleri yaşayan ev sahibi, ilk 14 haftada 3 kez teknik adam değiştirmesine rağmen, ligin en alt sırasından kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Marsilya deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, üst üste 3. yenilgisini alırken, düşme hattının üzeriyle puan farkı 6’ya yükseldi. 14 haftalık fikstürde sadece Rennes’e karşı galip gelen Lyon, kalesini tam 27 gole kapatamadı. Savunmada bir türlü başarılı olamayan ev sahibi, son 3 haftada ise tam 8 gol yedi. Küme düşme tehlikesini fazlasıyla yakından hissetmeye başlayan Lyon, mağlubiyetlerine Toulouse karşısında son vermek istiyor. Sezonun ilk yarısında sona yaklaşılırken, ev sahibi hala yükselişe geçemedi.

Toulouse Tehlike Hattında

Taraftarı önünde Lorient ile 1-1 berbere kalan Toulouse cephesinde, galibiyet hasreti 7 haftaya çıkarken, düşme hattıyla aralarındaki puan farkı ise 1’e kadar indi. Thijs Dallinga ile 72. dakikada 1-0 öne geçen konuk ekip, galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı. Son 7 haftayı 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse, 14 haftadan sadece 13 puan toplayabildi. Sadece 2 karşılaşmadan galibiyetle ayrılabilen konuk ekip, kalesini tam 18 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 14 kez havalandırabildi. Galibiyetten uzak kalan Toulouse, bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Lyon karşısın çıkacak. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, son haftalardaki form grafiğiyle güven vermekten uzak kaldı.

Lyon – Toulouse Maç Bilgileri

Lyon – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Nicolas Tagliafico, Remy Riou, Johann Lepenant ve Corentin Tolisso’nun sakatlıkları devam ediyor. Toulouse cephesinde ise Zakaria Aboukhlal’ın sakatlığı devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Duje Caleta-Car, Jake O´Brien, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Mama Balde, Mathis Cherki.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Logan Costa, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Kevin Keben, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Lyon, 3 teknik adam değişikliğine rağmen ilk 14 haftada toparlanmayı başaramadı. Kabustan uyanmak isteyen Lyon, en yakın rakiplerinden Toulouse’a karşı iç saha avantajıyla galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon iç sahada Alexandre Lacazette’in attığı 3 golle kazandı. Maç boyunca kalesini gole kapatan ev sahibi, 3 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.