sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.12.2023

İddaa fikstüründe 12 Aralık Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Napoli – Braga: MS 1, 1.31 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Napoli sahasında Braga’yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesi, 12 Aralık Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Napoli cephesinde Walter Mazzarri dönemi iyi başlamadı. İtalya Serie A Ligi’nde 33 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından, şampiyon hoca Spalletti görevi bıraktı ve ev sahibi sezona Rudi Garcia önderliğinde hazırlandı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 hafta zirve yarışından uzak kalan ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve göreve Walter Mazzarri’yi getirdi. Yeni hocasıyla önce İnter derbisinde 3-0, ardından Juventus derbisinden 1-0’lık mağlubiyetlerle ayrılan Napoli, 15 hafta sonunda liderin 14 puan gerisine düştü. Ligde şampiyonluk şansı günden güne azalan Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletine çok yakın. 5 maçtan 7 puan toplayan ev sahibinin grupta liderlik şansı kalmazken, son maçta 2. sırayı korumak için 1 puan yetiyor. Braga’ya karşı deplasmanda 2-1’lik galibiyete imza atan Napoli, taraftarı önünde bir hata daha yapmak istemiyor. Portekiz Premier Ligi’nde 8 haftadır bileği bükülmeyen, son 4 haftanın tamamından ise galip çıkmayı başaran, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Napoli deplasmanın galibiyet parolasıyla çıkıyor. Ligde zirve takibine doludizgin devam eden Braga, Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise işini zor soktu. Sadece Union Berlin’den 1 galibiyet, 1 berberlikle 4 puan almayı başaran Arthur Jorge ve öğrencileri, 3. olmayı garantiledi. Son hafta Son 16 bileti için mücadele verecek olan Braga’nın, 3 puan gerisinde kaldığı Napoli karşısında kazanmaktan başka şansı kalmadı. İç sahada rakibine son dakika golüyle mağlup olan konuk ekip, deplasmanda en az 2 farkla galip gelmek zorunda. Tek farklı galibiyet tur bileti için yeterli olmayacak. Son haftalarda iyi bir form grafiği ortaya koyan Braga’da bu hafta galibiyetten başka şans yok. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son haftaya girilirken, Napoli 1 farkla mağlup olması halinde dahi Son 16 biletini alacak. Braga ise Avrupa Ligi biletini cebine koyarken, 2 farkla kazanması halinde Son 16 Turu’na gitme şansı bulacak. Napoli’nin galibiyete ihtiyacı olan Braga karşısında iç saha avantajını iyi değerlendireceğini ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyoruz.

Union Berlin – Real Madrid: MS 2, 1.59 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; 12 Aralık Salı akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde, son sıradaki Union Berlin ile lider Real Madrid karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun en alt sırasına demir atan Union Berlin, Avrupa kupların veda etti. Son haftaya girilirken hiçbir iddiası kalmayan Almanya temsilcisi, liderliği garantileyen Real Madrid’i sahasında konuk edecek. Geçen sezon Almanya Bundesliga’da yılın teknik adamı seçilen ve Union Berlin’e, Şampiyonlar Ligi biletini  getiren Urs Fischer ile yollar ayrıldı. Ligde üst üste 9 maçta mağlup olan, deler sahnesinde ise 5 maçtan 1 puan çıkarabilen ev sahibi, göreve Nenad Bjelica’yı getirdi. Yeni hocasıyla geçtiğimiz hafta Mönchengladbach’a karşı kazanarak, ligde puan kayıplarına dur demeyi başardılar. Union Berlin grubun son haftasında kazanarak, iyi bir performans sergilemediği Şampiyonlar Ligi’ne iyi veda etmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon da Real Madrid fırtınası esiyor. Devler sahnesinde tarihin en başarılı takımı olarak dikkat çeken Real Madrid, C Grubu’nda Napoli, Union Berlin ve Braga karşısında tüm maçlarını kazanarak, liderliği garantiledi. Son 16 Turu’nda izleyeceğimiz İspanyol ekibi, 5 maçta 13 gol buldu. Son hafta Union Berlin deplasmanında izleyeceğimiz Carlo Ancelotti ve öğrencileri, tüm maçlarını kazanarak grubu bitirmek istiyor. Sezon başından beri gelen üst üste sakatlık haberleriyle zor günler geçirmesi beklenilen Real Madrid, aynı zamanda İspanya La Liga’nın liderlik koltuğunda oturuyor. 10 maçtır mağlup olmayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Real Betis ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Sezonun yıldızı Jude Bellingham gollerine devam ederken, 20 maçta 18 gol, 16 asistle kariyer rekorunu kırdı. Real Madrid cephesinde moraller yerinde. UEF Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 5’te 5 yaparak liderliği garantileyen Real Madrid, grupta son sınavını Union Berlin deplasmanında verecek. Avrupa kupalarına veda eden rakibine karşı galibiyet arayacak olan Real Madrid, tüm maçlarını kazanarak Son 16 Turu’na gidecektir. Zor günler geçiren Union Berlin karşısında Real Madrid kazanır.

Toplam İddaa Oranı: 2.08

Bets10 Bahis Oranı: 36.8