sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.12.2023

23 Aralık Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Atletico Madrid – Sevilla: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Atletico Madrid La Liga’da son 2 haftada üst üste puan kayıpları yaşıyor. Önce Athletic Bilbao deplasmanında 2-0 kaybeden Diego Simeone’nin ekibi geçtiğimiz hafta içi ise Getafe ile yenişemedi. 10 kişi kalmalarına rağmen 3-1 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da son 2 maçta 5 puan bırakan Atletico Madrid’in lider Girona’nın da gerisinde kaldığını belirtmek gerek. Bu hafta erteleme maçında Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Koke, Memphis Depay ve Jose Gimenez’in sakatlıkları devam ediyor. Sevilla La Liga’da 2 hafta önce Getafe karşısında aldığı 3-0’lık yenilginin ardından teknik direktör Diego Alonso ile yolları ayırdı. Henüz yeni bir teknik adam ile anlaşmadılar. Geçen hafta içi Los Carmenes’de Granada’yı 3-0 mağlup ederek moral bulan Sevilla, La Liga’da 10 maçlık kazanamama serisini ise sona erdirdi. Düşme hatıından uzaklaşmak isteyen Sevilla bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak. Maç öncesinde Sevilla’da Erik Lamela, Tanguy Nianzou, Marcao ve Fernando Reges’in sakatlıkları sürüyor. Atletico Madrid geçen hafta içi Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Getafe ile 3-3 berabere kaldı. 3-1 öne geçtikleri maçta galibiyet alamadılar. Sevilla ise Diego Alonso ile yolları ayırdıktan sonra 3 puan almayı başardı. Geçen hafta içi Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 3-0 ile geçtiler. 10 maç aradan sonra kazanan Sevilla, Atletico Madrid maçı öncesinde moral buldu. Atletico Madrid’de moraller bozuk. Son 2 maçta 5 puan bıraktılar. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Sevilla karşısında kazanırlar ve devre arasına 3 puan ile girerler.

Trabzonspor – Başakşehir: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.77 (Bets10) ; Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi İstanbulspor’un konuğu oldu. Tartışmalı bir pozisyonda oyun devam etti ve Trabzonpsor Onuachu ile 2-1 öne geçti. Bu golün ardından rakip takım sahadan çekildi ve maça çıkmadılar. Hal böyle olunca maç tamamlanamadı ama Trabzonspor’un 3 puan alması kesinleşti. Süper Lig’de zirve takibini devam ettirmek isteyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri bu hafta Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Umut Bozok, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Başakşehir Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma umutlarını devam ettiriyor. Çağdaş Atan’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Sivasspor’u konuk etti ve 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 4 haftada 3. galibiyetini alan Başakşehir 12. sıraya kadar tırmandı. Öte yandan golcü Piatek’de son haftalarda skor anlamında üretken. Bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Başakşehir’de Deniz Türüç ve Jerome Opoku kart cezalısı. Patryk Szysz ve Muhammet Şengezer ise sakat olan isimler. Trabzonspor hafta içi İstanbulspor karşısında 2-1 öne geçtiği maçı tamamlayamadı. Konuk ekibin hakem kararları sebebiyle sahadan çekilmesinin ardından karşılaşma yarıda kaldı. Süper Lig’de bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Trabzonspor maçın favorisi. Başakşehir ise geçen hafta Sivasspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-1 mağlup ederek moral buldular. Piatek son haftalarda önemli katkılar veriyor. Trabzonspor’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Onuachu önderliğinde Başakşehir’i mağlup etmeyi başarırlar.

West Ham – Manchester United: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.56 (Bets10) ; West Ham geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Wolverhampton karşısında 3 puan almayı başardı. Mohammed Kudus ve Jarrod Bowen’ın golleriyle kazanan West Ham’da moraller yerinde. Premier Lig’de son 6 haftada sadece 1 mağlubiyet alan West Ham üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta Londra’da Manchester United’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen West Ham’da golcü Michail Antonio’nun sakatlığı devam ediyor. Manchester United geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da lider Liverpool’a konuk oldu. Eksiklerle çıktıkları maçta güçlü rakibine karşı puan almayı başardılar. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Manchester United’da kaleci Andre Onana iyi bir performans gösterdi. Önemli kurtarışlarla Manchester United’ı ayakta tuttu. Premier Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Kırmızı Şeytanlar bu hafta West Ham’a konuk olacak. Teknik direktör Erik ten Hag içinde son şanslar diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Carlos Casemiro, Amad Diallo, Christian Eriksen sakat. Diogo Dalot ise kart cezalısı. West Ham geçen hafta Premier Lig’de rahat kazandı. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton engelini 3-0 ile geçmeyi başardılar. Premier Lig’de son 6 haftada tam 13 puan toplayan David Moyes’un ekibi moralli. Manchester United ise geçen hafta Liverpool deplasmanında puan kaybetti. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Manchester United’da moraller bozuk. Fernandes takıma dönüyor. Hücumda hareketlilik olacaktır. Londra’da oynananacak maçta gollü bir mücadele bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 2.79

Bets10 Bahis Oranı: 4.27