Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Montpellier Maç Tahmini 14.01.2024

14 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17.00’de başlayan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Montpellier karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Brest galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.70, Montpellier galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Brest Çok Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, Fransa Ligue 1’de son 6 hafta namağlup bir performans sergilerken, sezonun ilk yarısını 3 maçlık galibiyet serisiyle noktaladı. Son 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, son 3 haftada sırasıyla Metz, Nantes ve Lorient’i mağlup etmeyi başardı. 270 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Eric Serge Roy’un öğrencileri, sezonun ilk yarısına aldığı sürpriz galibiyetlerle damga vurdu. 4. sırada yer alan Brest, sezona müthiş bir başlangıç yaparken, etkisini son haftalarda sürdürdü. Fransa Kupası Son 64 eşleşmesinde Angers engelini 1-0’lık galibiyetle geçen ev sahibi, iki kulvarda birden etkisini sürdürüyor.

Montpellier Galibiyet Adına Zorlanıyor

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı sona ererken, düşme tehlikesini yakından hisseden Montpellier, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle rahat bir nefes aldı. Son 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran konuk ekip, galibiyet adına zorlanmaya devam etmesine karşın, rakiplerine kolay galibiyet şansı vermedi. Michel Der Zakarian ve öğrecileri, son 8 haftalık fikstürde sadece Metz’i deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Düşme hattının 4 puan üzerinde yoluna devam eden konuk ekip, 17 haftayı ise 4 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Sezonun ikinci yarısında açılışı Brest deplasmanında yapacak olan Montpellier, sezonun ilk yarısı rakibine iç sahada 3-1’lik skorla kaybetmişti. Montpellier galibiyet adına zorlanırken, ligin formda takımlarından Brest karşısında zor anlar yaşayacaktır.

Brest – Montpellier Maç Bilgileri

Brest – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest cephesinde Jordan Amavi ve Adrien Lebeau’nun sakatlıkları devam ediyor. Camblan’ın kart cezası devam ederken, Kamory Doumbia ise milli takımına gitti. Montpellier’de ise Theo Sainte-Luce’nin sakatlığı devam ederken, Tchato, Issiaga Sylla, Falaye Sacko, Boubakar Kouyate, Dimitry Bertaud ve Musa Al-Tamari ise milli takımların gittiler.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Jonas Martin, Kenny Lala, Hugo Magnetti, Martin Satriano, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Jeremy Le Douaron, Steve Mounie.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Leo Leroy, Arnaud Nordin, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Mincarelli Davin, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Christopher Jullien.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 6 haftadır bileği bükülmeyen, son 3 maçının tamamını kazanan Brest, sezonun ikinci yarısına çok formda bir başlangıç yapıyor. Ev sahibi deplasmanda mağlup etmeyi başardığı Montpellier’e karşı, iç sahada bir kez daha kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest taraftarı önünde kazanmayı bildi. Ev sahibi Montpellier karşısında üstün futbolunu 90 dakika sonunda skor tabelasına taşıdı. Ev sahibi 2 golle galip gelirken, rakibine gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.