sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.01.2024

Almanya Bundesliga’da 17. hafta heyecanı yaşanırken, 13 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Freiburg – Union Berlin: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg, Almanya Bundesliga’da ilk 16 haftadan 7 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle 24 puan topladı ve 8. sırada yer aldı. Christian Streich ve öğrencileri, son haftaya kadar elde ettiği 3 maçlık galibiyet serisi ve 4 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekerken, seri Heidenheim deplasmanında son buldu. Ligin yeni temsilcisi karşısında Lucas Höler’in golleriyle 2 kez öne geçmeyi başarmasına karşın, bitime 2 dakika kala yenilen 2 gol mağlubiyeti getirdi. 2 golde aynı şekilde gerçekleşirken, savunma hattında yapılan hatalar öne çıktı. Birbirinin kopyası 2 golle mağlup olan Freiburg, bu hafta Union Berlin karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi rakip fileleri 21 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 26 gole engel olamadı. Üst sıralara yetişmeye çalışan ev sahibinin, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Urs Fischer ile yollarını ayırmak zorunda kalan Union Berlin, yeni hocası Nenad Bjelica ile düşme potasından kurtulmayı başardı. Geçen sezon tarihi bir başarı gösteren ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan Union Berlin, yeni sezonda 12 hafta boyunca maç kazanamazken, kendisini düşme potasının içerisinde buldu. Teknik adam değişikliğinin ardından seriye son vermeyi başaran konuk ekip, son 4 haftadan 7 puan topladı ve düşme potasından kurtuldu. İç sahada konuk ettiği Köln karşısında 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Union Berlin, Avrupa kupalarına veda etmesinin ardından, rotasını tamamen lige çevirdi. Düşme hattıyla puan farkını daha fazla açmak isteyen konuk ekip, bu hafta Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak. Galibiyet hedefindeki iki takımda, son haftalarda iyi performanslar sergilemeye başladı. Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmak isteyen Freiburg ve Union Berlin, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Köln – Heidenheim: MS 2, 2.93 (iddaa) – 3.48 (Bets10) ; 13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Köln ile Heidenheim karşı karşıya geliyor. Almanya Bundesliga’nın 17. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Köln’de puan kayıpları devam ediyor. Almanya Bundesliga’da sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, ilk 16 haftayı 2 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakırken, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Freiburg ve Union Berlin deplasmanlarından üst üste 2-0’lık mağlubiyetler alan Köln, son 3 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Düşme hattında yer alan ev sahibi, göreve Timo Schultz’u getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Heidenheim karşısında verecek olan Köln’ün, düşme potasından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var. 16 maçta kalesini 28 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 10 kez havalandırabildi. Ev sahibi yeni hocasıyla ilk sınavından galibiyetle çıkmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Frank Schmidt ve öğrencileri, sezona istediği başlangıcı yapamasa da, son haftalarda aradığı yükselişi buldu. Darmstadt 98 ve Mainz 05 karşısında alınan galibiyetlerin ardından, Freiburg karşısına çıkan konuk ekip, 2 kez geriye düştüğü mücadeleden 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Harikulade bir geri dönüşe imza atan Heidenheim, son 2 dakikada 2 gole imza attı. 16 haftadan 20 puan toplamayı başaran ve 9. sırada yer alan konuk ekip, son haftalarla birlikte üst sıraları zorlamaya başladı. Bu hafta Köln karşısında galibiyet arayacak olan Frank Schmidt’in öğrencileri, seriyi sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanan Heidenheim, üst sıraları zorlamaya başladı. Konuk ekip zor günler geçiren Köln karşısında etkisini sürdürecek ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

Augsburg – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.56 (Bets10) ; Augsburg evinde Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 17. haftası kapsamında 13 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg, Almanya Bundesliga’da 6 maçlık yenilmezlik serisini kaybetmesinin ardından, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Jess Thorup’un göreve gelişiyle birlikte Almanya Bundesliga sahnesinde tam 6 hafta namağlup bir performans sergileyen Augsburg, yeni teknik adamıyla ilk mağlubiyetini Werder Bemen deplasmanından 2-0’lık skorla aldı. İç sahada alınan Dortmund beraberliğinin ardından ise son hafta Stuttgart’a karşı deplasmanda 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Son 3 haftada sadece 1 gol bulan Augsburg, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. 16 hafta sonunda 18 puanla 11. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, 17. haftada lider Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek. Augsburg yeni hocasıyla yeniden yükselişe geçmek istiyor. Bayer Leverkusen genç teknik adamı Xabi Alonso ile tarih yazmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta namağlup performansıyla liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise tüm maçlarını kazanarak, lider olarak Son 16 biletini cebine koydu. Kazanma alışkanlığına Almanya DFB Kupası’nda devam eden Leverkusen, Çeyrek Finalistler arasında yer alıyor. Bu sezon 25 resmi maçta boy gösteren konuk ekip, 22 galibiyet, 3 beraberliklerle tüm kulvarlarda namağlup bir performans sergiledi. Ligde son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’in 4 puan üzerinde liderliğine devam eden Xabi Alonso’nun öğrencileri, 46 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 12 gole izin verdi. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, lider seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, 25 maçta namağlup performans grafiğiyle dikkat çekerken, katıldığı tüm kulvarlarda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı. Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam eden Leverkusen, bu hafta Augsburg’u deplasmanda mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.17

Bets10 Bahis Oranı: 9.66